Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СПАРТАК ПЛОВДИВ sportist
Нормална Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 19
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Zvezdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev passt de bal met de wreef. Franco is nu in balbezit. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 1:0

9e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Cholakov verovert de bal door een tackle van achteren. Cholakov passt de bal zonder na te denken. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zvezdev trapt de bal weg. Salayev rent richting de bal. Salayev met een sublieme pass. Klungelig pakt La Rosa de bal. La Rosa draait met de bal, schiet en ... Dachev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ćwiek onderschept slim de pass. Ćwiek geeft de bal voor. Daar is Cholakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Trifonov verovert de bal door een tackle van achteren. Salayev verovert de bal door een tackle van achteren. Salayev passt de bal in één keer door. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa onderschept slim de pass. La Rosa passt de bal zonder na te denken. Franco heeft problemen om de bal te vangen. Franco haalt uit met een fantastische trap. Dachev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dinkov heeft problemen om de bal te vangen. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 2:0

24e minuut.
Rusinov speelt de bal door. Iordanov rent richting de bal. Iordanov passt de bal in één keer door. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa schiet op doel. Dachev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dinkov heeft problemen om de bal te vangen. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Roszczyk de bal. Roszczyk geeft een hoge lob. La Rosa kopt de bal weg. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cholakov heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek geeft een hoge lob. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Krasnev kopt de bal weg. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal zonder na te denken. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa schiet op doel. Dachev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 3:0

31e minuut.
Cholakov rent richting de bal. Ćwiek onderschept slim de pass. Ćwiek passt de bal zonder na te denken. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kolev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rusinov de bal. Roszczyk geeft een hoge lob. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. La Rosa is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salayev neemt de hoekschop. Klungelig pakt Franco de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Dachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Roszczyk rent richting de bal. Roszczyk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Iordanov de bal onder controle te krijgen. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kolev is nu in balbezit. Kolev geeft een hoge lob. Salayev met een sublieme pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 4:0

43e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. La Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. La Rosa passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek passt de bal in één keer door. Dinkov is nu in balbezit. Franco onderschept slim de pass. Franco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 16%, sportist 84%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 5:0

46e minuut.
Mushev probeert naar een medespeler te passen. Rusinov heeft problemen om de bal te vangen. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zvezdev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Salayev geeft een lange en hoge pass. Dachev probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Stefanov met de inworp. Salayev speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Salayev de bal onder controle te krijgen. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek passt de bal met de wreef. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inworp. Salayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćwiek geeft de bal voor. La Rosa rent richting de bal. La Rosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zvezdev met een harde bal richting middenveld. Franco kan de bal niet met de borst controleren. Franco probeert naar een medespeler te passen. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 6:0

55e minuut.
La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Franco de bal onder controle te krijgen. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa haalt uit met een fantastische trap. Dachev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 7:0

60e minuut.
Roszczyk probeert naar een medespeler te passen. La Rosa rent richting de bal. La Rosa geeft de bal voor. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 8:0

63e minuut.
Dachev met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salayev geeft een lange en hoge pass. La Rosa krijgt zijn hoofd ertegen. Dachev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Vilacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Roszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszczyk geeft een lange en hoge pass. Franco maakt een snoekduik en kopt de bal. Dachev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 9:0

71e minuut.
Stefanov is nu in balbezit. Vutev speelt de bal door. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 10:0

72e minuut.
Daar is Pamukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamukov speelt de bal door. Klungelig pakt Trifonov de bal. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Trifonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifonov geeft een lange en hoge pass. Rusinov rent richting de bal. Ćwiek onderschept slim de pass. Ćwiek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 11:0

77e minuut.
Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev geeft een lange en hoge pass. La Rosa geeft een lange en hoge pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dachev trapt de bal weg. Salayev kopt de bal weg. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cholakov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Daar is Salayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salayev geeft een hoge lob. Dachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 14%, sportist 86%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - sportist 11:0