Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mighty Bisons Blue Stars City FC
|||-|||-||| Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Cech rent richting de bal. Cech passt de bal zonder na te denken. Milchev heeft problemen om de bal te vangen. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Ostrev trapt de bal weg. Soklangaç kopt de bal weg. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović schiet op doel. Ostrev bokst de bal weg. Klungelig pakt Milchev de bal. Cech is nu in balbezit. Cech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - Blue Stars City FC 1:0

8e minuut.
Tayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayeb geeft een lange en hoge pass. Kaundjiev heeft problemen om de bal te vangen. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Soklangaç passt de bal in één keer door. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev is nu in balbezit. Cech verovert de bal door een tackle van achteren. Cech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Vladimirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milchev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vladimirović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vladimirović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ostrev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - Blue Stars City FC 2:0

34e minuut.
Kaundjiev is nu in balbezit. Kaundjiev passt de bal zonder na te denken. Cech is nu in balbezit. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bumbescu probeert de bal met de borst te controleren. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft de bal voor. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu geeft de bal voor. Ostrev bokst de bal weg.

41e minuut.
Kaundjiev rent richting de bal. Kaundjiev passt de bal in één keer door. Daar is Vladimirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirović schiet op doel. Milchev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - Blue Stars City FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mighty Bisons 28%, Blue Stars City FC 72%.
FC Mighty Bisons - Blue Stars City FC 3:0

49e minuut.
Tayeb met een sublieme pass. Gaidarov rent richting de bal. Vladimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Hámori rent richting de bal. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - Blue Stars City FC 4:0

56e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Parushev is nu in balbezit. Bumbescu speelt de bal door. Parushev rent richting de bal. Parushev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vladimirović is nu in balbezit. Gaidarov is nu in balbezit. Cech onderschept slim de pass. Cech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - Blue Stars City FC 5:0

75e minuut.
Cech probeert naar een medespeler te passen. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidarov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hámori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cech neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - Blue Stars City FC 6:0

82e minuut.
Parushev rent richting de bal. Jingblad verovert de bal door een tackle van achteren. Soklangaç met een sublieme pass. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cech is nu in balbezit. Milchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchev passt de bal in één keer door. Hámori is nu in balbezit. Hámori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Soklangaç passt de bal in één keer door. Hámori rent richting de bal. Hámori passt de bal zonder na te denken. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu passt de bal met de wreef. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech schiet op doel. Gaidarov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mighty Bisons 29%, Blue Stars City FC 71%.
FC Mighty Bisons - Blue Stars City FC 6:0