Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БАРСА НАД ВСИЧКО FC Varna United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Balanov de bal. Parashkevov is nu in balbezit. Balanov begaat een overtreding. Balanov krijgt een gele kaart. Parashkevov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parashkevov wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vutev is nu in balbezit. Vutev speelt de bal door. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Galev trapt de bal weg. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski speelt de bal door. Churov rent richting de bal. Churov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Varbanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasabov de bal. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov is nu in balbezit. Parashkevov draait met de bal, schiet en ... Dobrev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Gornakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iliev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parashkevov rent richting de bal. Parashkevov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Karakushev probeert naar een medespeler te passen. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov onderschept slim de pass. Parashkevov is nu in balbezit. Parashkevov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kosov met de inworp. Varbanov is nu in balbezit. Kostov met een sublieme pass. Churov rent richting de bal. Churov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - FC Varna United 1:0

42e minuut.
Muglov is nu in balbezit. Iliev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muglov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muglov met een snel genomen vrije trap. Filipov kopt de bal weg. Vutev heeft problemen om de bal te vangen. Vutev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 41%, FC Varna United 59%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - FC Varna United 1:0

55e minuut.
Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov is nu in balbezit. Parashkevov passt de bal zonder na te denken. Donev rent richting de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
БАРСА НАД ВСИЧКО - FC Varna United 1:1

63e minuut.
Kasabov rent richting de bal. Muglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iliev zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Iliev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iliev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Filipov geeft de bal voor. Inworp. Karakushev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vutev rent richting de bal. Vutev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 58%, FC Varna United 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
БАРСА НАД ВСИЧКО - FC Varna United 1:1