Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Varna United БАРСА НАД ВСИЧКО
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Parashkevov onderschept slim de pass. Karakushev is nu in balbezit. Karakushev geeft de bal voor. Churov rent richting de bal. Churov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Konstantinov rent richting de bal. Karakushev onderschept slim de pass. Karakushev geeft de bal voor. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov draait met de bal, schiet en ... Molotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Kostov de bal. Kostov passt de bal zonder na te denken. Churov rent richting de bal. Churov schiet op doel. Molotov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varna United - БАРСА НАД ВСИЧКО 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varna United 58%, БАРСА НАД ВСИЧКО 42%.
FC Varna United - БАРСА НАД ВСИЧКО 0:1

56e minuut.
Makriev rent richting de bal. Balev is nu in balbezit. Churov begaat een overtreding. Balev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Balev kan niet meer verder spelen. Ribarov komt het veld opgelopen. Topuzakov met een snel genomen vrije trap. Balanov heeft problemen om de bal te vangen. Donev rent richting de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Muglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov onderschept slim de pass. Ribarov met een sublieme pass. Parashkevov is nu in balbezit. Parashkevov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Makriev kopt de bal weg. Romenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romenski passt de bal zonder na te denken. Churov is nu in balbezit. Churov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Churov rent richting de bal. Kostov rent richting de bal. Dikov verovert de bal door een tackle van achteren. Churov verovert de bal door een tackle van achteren. Churov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varna United - БАРСА НАД ВСИЧКО 0:2

81e minuut.
Karaivanov rent richting de bal. Makriev verovert de bal door een tackle van achteren. Makriev speelt de bal door. Donev is nu in balbezit. Donev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dikov geeft de bal voor. Kosov kopt de bal weg. Romenski heeft problemen om de bal te vangen. Parashkevov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varna United 54%, БАРСА НАД ВСИЧКО 46%.
FC Varna United - БАРСА НАД ВСИЧКО 0:2