Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mighty Bisons sportist
|||-|||-||| Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović schiet op doel. Daar is Dinkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - sportist 1:0

11e minuut.
Cech onderschept slim de pass. Cech met een sublieme pass. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović draait met de bal, schiet en ... Glavinchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - sportist 2:0

13e minuut.
Mezenga geeft een lange en hoge pass. Hámori is nu in balbezit. Hámori passt de bal in één keer door. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Soklangaç passt de bal in één keer door. Hámori is nu in balbezit. Hámori passt de bal zonder na te denken. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Milne rent richting de bal. Soklangaç rent richting de bal. Soklangaç passt de bal zonder na te denken. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cech is nu in balbezit. Paal!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vutev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Pamukov rent richting de bal. Pamukov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Dinkov trapt de bal weg. Soklangaç kopt de bal weg. Cholakov heeft problemen om de bal te vangen. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cholakov passt de bal zonder na te denken. Daar is Vladimirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusinov rent richting de bal. Vladimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - sportist 3:0

41e minuut.
Vutev rent richting de bal. Tayeb verovert de bal door een tackle van achteren. Tayeb geeft een hoge lob. Hámori is nu in balbezit. Hámori haalt uit met een fantastische trap. Glavinchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori probeert naar een medespeler te passen. Soklangaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap. Glavinchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rusinov rent richting de bal. Soklangaç is nu in balbezit. Soklangaç passt de bal in één keer door. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Glavinchev trapt de bal weg. Bumbescu kopt de bal weg. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mighty Bisons 29%, sportist 71%.
FC Mighty Bisons - sportist 3:0

47e minuut.
Hámori passt de bal met de wreef. Soklangaç rent richting de bal. Soklangaç geeft een lange en hoge pass. Vladimirović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - sportist 4:0

51e minuut.
Hámori verovert de bal door een tackle van achteren. Soklangaç is nu in balbezit. Soklangaç passt de bal met de wreef. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - sportist 5:0

52e minuut.
Pamukov probeert naar een medespeler te passen. Mushev rent richting de bal. Vladimirović onderschept slim de pass. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cholakov passt de bal zonder na te denken. Iordanov is nu in balbezit. Hámori onderschept slim de pass. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Soklangaç passt de bal in één keer door. Vladimirović rent richting de bal. Hámori is nu in balbezit. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Soklangaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soklangaç met een sublieme pass. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori verovert de bal door een tackle van achteren. Hámori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cech geeft een lange en hoge pass. Hámori rent richting de bal. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zvezdev de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Bumbescu passt de bal in één keer door. Tayeb rent richting de bal. Tayeb passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vladimirović de bal. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - sportist 6:0

88e minuut.
Jingblad passt de bal zonder na te denken. Vladimirović rent richting de bal. Zvezdev is nu in balbezit. Vladimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cech rent richting de bal. Tayeb rent richting de bal. Cech passt de bal zonder na te denken. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - sportist 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mighty Bisons 31%, sportist 69%.
FC Mighty Bisons - sportist 7:0