Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БАРСА НАД ВСИЧКО Belasotca Petrich
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Zvezdev onderschept slim de pass. Zvezdev geeft een hoge lob. Gornakov rent richting de bal. Konov onderschept slim de pass. Konov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Asenov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stoikov komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Zvezdev verovert de bal door een tackle van achteren. Romenski onderschept slim de pass. Romenski speelt de bal door. Daar is Churov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Churov haalt uit met een fantastische trap. Dafchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Konov draait met de bal, schiet en ... Gornakov probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pencov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zvezdev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - Belasotca Petrich 0:1

33e minuut.
Stoikov rent richting de bal. Stoikov probeert naar een medespeler te passen. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 50%, Belasotca Petrich 50%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - Belasotca Petrich 0:1

46e minuut.
Zhechev met een sublieme pass. Stoikov rent richting de bal. Kostov maakt een afschuwelijke overtreding. Kostov krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kasabov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romenski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Churov de bal. Churov haalt uit met een fantastische trap. Zhechev probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vutev neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Romenski geeft een lange en hoge pass. Dobromirov met een sublieme pass. Daar is Kostov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhechev geeft een lange en hoge pass. Dobrev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Gornakov de bal onder controle te krijgen. Konov is nu in balbezit. Konov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Stoikov de bal onder controle te krijgen. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev schiet op doel. Dobrev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - Belasotca Petrich 0:2

71e minuut.
Zvezdev met een sublieme pass. Karakushev is nu in balbezit. Karakushev passt de bal zonder na te denken. Konov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konov haalt uit met een fantastische trap. Dobrev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - Belasotca Petrich 0:3

77e minuut.
Doeltrap. Dobrev trapt de bal weg. Daar is Stoikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostov rent richting de bal. Kostov draait met de bal, schiet en ... Dafchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Dobrev trapt de bal weg. Vutev is nu in balbezit. Vutev speelt de bal door. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 53%, Belasotca Petrich 47%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - Belasotca Petrich 0:3