Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sportist FC Varna United
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Makriev probeert naar een medespeler te passen. Cholakov rent richting de bal. Cholakov probeert naar een medespeler te passen. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rusinov rent richting de bal. Parashkevov verovert de bal door een tackle van achteren. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev schiet op doel. Glavinchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kolev kopt de bal weg. Klungelig pakt Rusinov de bal. Parashkevov is nu in balbezit. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Parashkevov met een sublieme pass. Donev is nu in balbezit. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev onderschept slim de pass. Donev schiet op doel. Glavinchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Daar is Makriev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makriev speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vutev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pamukov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kosov speelt de bal door. Kolev geeft de bal voor. Klungelig pakt Topuzakov de bal. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Dinkov heeft problemen om de bal te vangen. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dinkov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportist 45%, FC Varna United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sportist - FC Varna United 0:0

53e minuut.
Getov probeert naar een medespeler te passen. Parashkevov rent richting de bal. Parashkevov speelt de bal door. Donev is nu in balbezit. Donev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Topuzakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mushev rent richting de bal. Mushev passt de bal met de wreef. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov haalt uit met een fantastische trap. Galev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vutev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kolev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pamukov de bal onder controle te krijgen. Galev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kolev verovert de bal door een tackle van achteren. Kolev passt de bal met de wreef. Topuzakov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pamukov de bal. Pamukov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportist 37%, FC Varna United 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sportist - FC Varna United 0:0