Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БАРСА НАД ВСИЧКО СПАРТАК ПЛОВДИВ
Normal Tactiek Нормална
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 34.3
waardeloos Schieten goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Ird rent richting de bal. Kubadinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kubadinski probeert naar een medespeler te passen. Rolli is nu in balbezit. Rolli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Stefanov speelt de bal door. Dobrev probeert naar een medespeler te passen. Soydinç probeert naar een medespeler te passen. Rolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ird bereikt de bal nog maar net als eerste. Ird passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kubadinski de bal onder controle te krijgen. Trefulka is nu in balbezit. Trefulka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Soydinç met de inworp. Trefulka is nu in balbezit. Karaivanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trefulka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rolli neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Dobrev bokst de bal weg.

22e minuut.
Daar is Balanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soydinç geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogomilov onderschept slim de pass. Bogomilov met een sublieme pass. Soydinç is nu in balbezit. Soydinç geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trefulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov probeert naar een medespeler te passen. Trefulka is nu in balbezit. Trefulka schiet op doel. Dobrev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 88%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 12%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:1

48e minuut.
Dobrev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karaivanov de bal. Soydinç geeft een lange en hoge pass. Rolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:2

54e minuut.
Ird bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski begaat een overtreding. Ird is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stefanov met een snel genomen vrije trap. Trefulka kopt de bal weg. Gornakov controleert de bal met de borst. Rolli is nu in balbezit. Rolli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Bogomilov met een sublieme pass. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefulka maakt een afschuwelijke overtreding. Trefulka krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Soydinç passt de bal zonder na te denken. Kasabov is nu in balbezit. Ird onderschept slim de pass. Ird geeft een lange en hoge pass. Rolli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kubadinski met een sublieme pass. Bogomilov rent richting de bal. Bogomilov probeert naar een medespeler te passen. Rolli rent richting de bal. Rolli haalt uit met een fantastische trap. Dobrev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ird zal de hoekschop nemen. Soydinç is nu in balbezit. Soydinç geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Karaivanov rent richting de bal. Soydinç onderschept slim de pass. Soydinç geeft een hoge lob. Rolli rent richting de bal. Rolli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 83%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 17%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:2