Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski1914 FC Mighty Bisons
Normal Tactiek |||-|||-|||
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 32.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Yanchev rent richting de bal. Cech onderschept slim de pass. Cech passt de bal in één keer door. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Chilov is nu in balbezit. Cech onderschept slim de pass. Cech speelt de bal door. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Chilov geeft een lange en hoge pass. Tayeb probeert naar een medespeler te passen. Yanchev heeft problemen om de bal te vangen. Cech is nu in balbezit. Cech draait met de bal, schiet en ... Lakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cech met de inworp. Daar is Soklangaç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilov probeert naar een medespeler te passen. Hámori rent richting de bal. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Chilov de bal. Soklangaç is nu in balbezit. Soklangaç geeft een lange en hoge pass. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vladimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović draait met de bal, schiet en ... Zaitsev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lakov probeert wanhopig de bal te grijpen. Cech is nu in balbezit. Cech schiet op doel. Lakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chilov is nu in balbezit. Cech onderschept slim de pass. Cech passt de bal zonder na te denken. Hámori is nu in balbezit. Hámori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaitsev heeft problemen om de bal te vangen. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Soklangaç kopt de bal weg. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori passt de bal met de wreef. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski1914 - FC Mighty Bisons 0:1

44e minuut.
Milne verovert de bal door een tackle van achteren. Milne geeft een lange en hoge pass. Cech rent richting de bal. Cech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski1914 - FC Mighty Bisons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski1914 70%, FC Mighty Bisons 30%.
Levski1914 - FC Mighty Bisons 0:2

51e minuut.
Soklangaç speelt de bal door. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović passt de bal zonder na te denken. Cech rent richting de bal. Cech draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski1914 - FC Mighty Bisons 0:3

52e minuut.
Gergishanov is nu in balbezit. Gergishanov passt de bal met de wreef. Chilov is nu in balbezit. Vladimirović onderschept slim de pass. Vladimirović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Lakov trapt de bal weg van het doel. Cech kopt de bal weg. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap. Lakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski1914 - FC Mighty Bisons 0:4

67e minuut.
Soklangaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soklangaç passt de bal met de wreef. Vuchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech is nu in balbezit. Cech haalt uit met een fantastische trap. Lakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski1914 - FC Mighty Bisons 0:5

75e minuut.
Vuchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović passt de bal in één keer door. Daar is Hámori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hámori geeft de bal voor. Paal!

78e minuut.
Tayeb geeft een hoge lob. Zaitsev is nu in balbezit. Hámori verovert de bal door een tackle van achteren. Hámori draait met de bal, schiet en ... Lakov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vuchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski1914 - FC Mighty Bisons 0:6

85e minuut.
Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov passt de bal zonder na te denken. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev geeft een lange en hoge pass. Gergishanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vladimirović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cech de bal. Yanchev is nu in balbezit. Cech verovert de bal door een tackle van achteren. Cech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski1914 82%, FC Mighty Bisons 18%.
Levski1914 - FC Mighty Bisons 0:6