Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Stars City FC FC Varna United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev passt de bal met de wreef. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kosov speelt de bal door. Donev heeft problemen om de bal te vangen. Parashkevov is nu in balbezit. Donev is nu in balbezit. Donev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kosov met een snelle inworp. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov passt de bal in één keer door. Parushev rent richting de bal. Parushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars City FC - FC Varna United 1:0

34e minuut.
Ankov met een sublieme pass. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boricov geeft de bal voor. Ankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dikov geeft de bal voor. Inworp. Todorinski met een snelle inworp. Stoilov rent richting de bal. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Galev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Stars City FC 46%, FC Varna United 54%.
Blue Stars City FC - FC Varna United 1:0

49e minuut.
Kosov probeert naar een medespeler te passen. Parashkevov is nu in balbezit. Parashkevov speelt de bal door. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Todorinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaundjiev speelt de bal door. Parushev is nu in balbezit. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Filipov trapt de bal weg. Parashkevov rent richting de bal. Tringov begaat een overtreding. Tringov krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ostrev met een harde bal richting middenveld. Dikov kopt de bal weg. Donev heeft problemen om de bal te vangen. Donev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Parushev rent richting de bal. Parushev haalt uit met een fantastische trap. Filipov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tringov is nu in balbezit. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Parashkevov rent richting de bal. Donev is nu in balbezit. Donev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Galev trapt de bal weg. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tringov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tringov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Stars City FC 47%, FC Varna United 53%.
Blue Stars City FC - FC Varna United 1:0