Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mighty Bisons БАРСА НАД ВСИЧКО
|||-|||-||| Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Romenski passt de bal zonder na te denken. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech geeft de bal voor. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - БАРСА НАД ВСИЧКО 1:0

8e minuut.
Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayeb verovert de bal door een tackle van achteren. Tayeb probeert naar een medespeler te passen. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Soklangaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soklangaç passt de bal met de wreef. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - БАРСА НАД ВСИЧКО 2:0

21e minuut.
Bumbescu speelt de bal door. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori passt de bal in één keer door. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović draait met de bal, schiet en ... Dobrev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Romenski met een sublieme pass. Muglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu begaat een overtreding. Bumbescu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kasabov met een sublieme pass. Tayeb rent richting de bal. Tayeb passt de bal in één keer door. Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Romenski rent richting de bal. Vladimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirović passt de bal zonder na te denken. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dobrev niet meer kan verder spelen. Gunzov komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Hámori verovert de bal door een tackle van achteren. Hámori geeft de bal voor. Daar is Balanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cech onderschept slim de pass. Cech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mighty Bisons 24%, БАРСА НАД ВСИЧКО 76%.
FC Mighty Bisons - БАРСА НАД ВСИЧКО 2:0

46e minuut.
Churov is nu in balbezit. Cech onderschept slim de pass. Cech passt de bal met de wreef. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Muglov is nu in balbezit. Bumbescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbescu probeert naar een medespeler te passen. Hámori is nu in balbezit. Hámori geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tayeb kan de bal niet met de borst controleren. Soklangaç probeert naar een medespeler te passen. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović schiet op doel. Gunzov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Cech met een sublieme pass. Soklangaç is nu in balbezit. Soklangaç probeert naar een medespeler te passen. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mighty Bisons - БАРСА НАД ВСИЧКО 3:0

77e minuut.
Soklangaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soklangaç passt de bal met de wreef. Cech rent richting de bal. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mighty Bisons 24%, БАРСА НАД ВСИЧКО 76%.
FC Mighty Bisons - БАРСА НАД ВСИЧКО 3:0