Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БАРСА НАД ВСИЧКО FC Mighty Bisons
Normal Tactiek |||-|||-|||
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 32.8
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Tayeb speelt de bal door. Soklangaç rent richting de bal. Soklangaç met een sublieme pass. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Bumbescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soklangaç rent richting de bal. Soklangaç met een sublieme pass. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Soklangaç geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hámori de bal. Romenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović onderschept slim de pass. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hámori passt de bal in één keer door. Karaivanov is nu in balbezit. Vladimirović onderschept slim de pass. Vladimirović schiet op doel. Dobrev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - FC Mighty Bisons 0:1

13e minuut.
Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakushev verovert de bal door een tackle van achteren. Karakushev probeert naar een medespeler te passen. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Cârlan trapt de bal weg. Vladimirović kopt de bal weg. Balanov is nu in balbezit. Hámori onderschept slim de pass. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Romenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori onderschept slim de pass. Hámori passt de bal in één keer door. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tayeb speelt de bal door. Churov is nu in balbezit. Milne met een sublieme pass. Klungelig pakt Kostov de bal. Kostov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bumbescu speelt de bal door. Klungelig pakt Hámori de bal. Hámori passt de bal zonder na te denken. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 62%, FC Mighty Bisons 38%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - FC Mighty Bisons 0:1

49e minuut.
Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soklangaç is nu in balbezit. Soklangaç passt de bal zonder na te denken. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Muglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soklangaç onderschept slim de pass. Soklangaç geeft de bal voor. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - FC Mighty Bisons 0:2

56e minuut.
Milne passt de bal zonder na te denken. Bumbescu geeft een lange en hoge pass. Cech is nu in balbezit. Cech draait met de bal, schiet en ... Dobrev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - FC Mighty Bisons 0:3

58e minuut.
Cech heeft problemen om de bal te vangen. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soklangaç begaat een overtreding. Soklangaç krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Cech verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirović is nu in balbezit. Cech rent richting de bal. Soklangaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soklangaç geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСА НАД ВСИЧКО - FC Mighty Bisons 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСА НАД ВСИЧКО 74%, FC Mighty Bisons 26%.
БАРСА НАД ВСИЧКО - FC Mighty Bisons 0:4