Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СПАРТАК ПЛОВДИВ Levski1914
Нормална Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vilacha met een snelle inworp. Soydinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soydinç geeft een hoge lob. Rolli krijgt zijn hoofd ertegen. Lakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Levski1914 1:0

18e minuut.
Pashev is nu in balbezit. Rolli onderschept slim de pass. Rolli passt de bal zonder na te denken. Trefulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefulka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bogomilov probeert naar een medespeler te passen. Soydinç is nu in balbezit. Soydinç passt de bal in één keer door. Trefulka heeft problemen om de bal te vangen. Trefulka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pashev passt de bal zonder na te denken. Iovchev rent richting de bal. Ird onderschept slim de pass. Rolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Soydinç geeft een lange en hoge pass. Lakov speelt de bal door. Soydinç kopt de bal weg. Daar is Rolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Levski1914 2:0

40e minuut.
Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Soydinç verovert de bal door een tackle van achteren. Soydinç speelt de bal door. Bogomilov is nu in balbezit. Bogomilov geeft een lange en hoge pass. Lakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ird onderschept slim de pass. Ird geeft de bal voor. Trefulka rent richting de bal. Trefulka schiet op doel. Lakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Levski1914 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 13%, Levski1914 87%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Levski1914 3:0

51e minuut.
Bogomilov geeft een hoge lob. Zaitsev rent richting de bal. Rolli verovert de bal door een tackle van achteren. Rolli haalt uit met een fantastische trap. Lakov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

55e minuut.
Zaitsev verovert de bal door een tackle van achteren. Ird kopt de bal weg. Iovchev heeft problemen om de bal te vangen. Rolli rent richting de bal. Rolli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bogomilov geeft een hoge lob. Soydinç kopt de bal weg. Chilov heeft problemen om de bal te vangen. Trefulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefulka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Ird zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogomilov is nu in balbezit. Bogomilov geeft een hoge lob. Trefulka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolli haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Zaitsev de bal. Trefulka rent richting de bal. Trefulka schiet op doel. Lakov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Levski1914 4:0

75e minuut.
Chilov passt de bal met de wreef. Ird bereikt de bal nog maar net als eerste. Ird met een sublieme pass. Trefulka is nu in balbezit. Trefulka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Levski1914 5:0

87e minuut.
Klungelig pakt Rolli de bal. Lakov speelt de bal door. Bogomilov kopt de bal weg. Trefulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefulka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 18%, Levski1914 82%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Levski1914 5:0