Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski1914 СПАРТАК ПЛОВДИВ
Normal Tactiek Нормална
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 31
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen good


1e minuut.
Gergishanov met een sublieme pass. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefulka is nu in balbezit. Trefulka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bogomilov rent richting de bal. Yanchev rent richting de bal. Yanchev passt de bal met de wreef. Rolli is nu in balbezit. Rolli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Soydinç geeft een hoge lob. Zaitsev kopt de bal weg. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefulka onderschept slim de pass. Trefulka haalt uit met een fantastische trap. Lakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski1914 - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:1

22e minuut.
Chilov speelt de bal door. Trefulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trefulka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trefulka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski1914 - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:2

36e minuut.
Krasnev kopt de bal weg. Bogomilov heeft problemen om de bal te vangen. Bogomilov passt de bal met de wreef. Trefulka is nu in balbezit. Trefulka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski1914 80%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 20%.
Levski1914 - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:2

50e minuut.
Soydinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soydinç geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vuchev de bal. Trefulka is nu in balbezit. Trefulka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Levski1914 - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:3

55e minuut.
Ramović speelt de bal door. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ird onderschept slim de pass. Ird passt de bal met de wreef. Stefanov geeft een hoge lob. Lakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pashev is nu in balbezit. Daar is Bogomilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashev begaat een overtreding. Bogomilov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bogomilov kan niet meer verder spelen. Henry komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Chilov rent richting de bal. Soydinç onderschept slim de pass. Soydinç geeft een lange en hoge pass. Rolli rent richting de bal. Rolli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kochev rent richting de bal. Kochev passt de bal met de wreef. Henry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rolli rent richting de bal. Rolli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Henry heeft problemen om de bal te vangen. Pashev is nu in balbezit. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski1914 - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:4

70e minuut.
Soydinç onderschept slim de pass. Soydinç speelt de bal door. Rolli is nu in balbezit. Rolli draait met de bal, schiet en ... Zaitsev probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Daar is Pashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolli rent richting de bal. Iovchev verovert de bal door een tackle van achteren. Ird rent richting de bal. Ird geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vuchev speelt de bal door. Iovchev is nu in balbezit. Iovchev probeert naar een medespeler te passen. Soydinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soydinç geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lakov met een harde bal richting middenveld. Soydinç kopt de bal weg. Rolli kan de bal niet met de borst controleren. Rolli schiet op doel. Vuchev probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Iovchev heeft problemen om de bal te vangen. Rolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolli speelt de bal door. Trefulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefulka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski1914 87%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 13%.
Levski1914 - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:4