Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samolet Sarafovo FC FC Voivodino
kongdonk Tactiek N1
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 46.8
goed Schieten solide
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Panov rent richting de bal. Kabulov onderschept slim de pass. Kabulov speelt de bal door. Rusinov rent richting de bal. Rusinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doukakis geeft een lange en hoge pass. Zahariev kopt de bal weg. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Skrzek bokst de bal weg. Klungelig pakt Ovcharov de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Rusinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores is nu in balbezit. Flores speelt de bal door. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Agüero onderschept slim de pass. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev probeert naar een medespeler te passen. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov geeft een lange en hoge pass. Skrzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Iovchev rent richting de bal. Iovchev geeft een hoge lob. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel. Skrzek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - FC Voivodino 0:1

24e minuut.
Zapryanov haalt uit met een fantastische trap. Azara met een sublieme pass. Zaicev kopt de bal weg. Shipkov probeert de bal met de borst te controleren. Shipkov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bajo kopt de bal weg. Bilchev rent richting de bal. Doukakis maakt een afschuwelijke overtreding. Doukakis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Rakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahariev is nu in balbezit. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. Rakarov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Marin geeft een hoge lob. Bajo is nu in balbezit. Bilchev onderschept slim de pass. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Azara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samolet Sarafovo FC - FC Voivodino 1:1

39e minuut.
Panov rent richting de bal. Shipkov onderschept slim de pass. Shipkov speelt de bal door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolet Sarafovo FC 35%, FC Voivodino 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samolet Sarafovo FC - FC Voivodino 1:1

46e minuut.
Daar is Pérez Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shipkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov passt de bal in één keer door. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Azara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bilchev controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bilchev probeert de bal met de borst te controleren. Azara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dobromirov is nu in balbezit. Agüero met een sublieme pass. Zahariev is nu in balbezit. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Dobromirov kopt de bal weg. Ovcharov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. Skrzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - FC Voivodino 1:2

57e minuut.
Inworp. Rusinov met een snelle inworp. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bajo de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bilchev rent richting de bal. Bilchev met een sublieme pass. Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov schiet op doel. Azara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samolet Sarafovo FC - FC Voivodino 2:2

68e minuut.
Rusinov geeft een hoge lob. Santi heeft problemen om de bal te vangen. Zapryanov rent richting de bal. Zapryanov draait met de bal, schiet en ... Azara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - FC Voivodino 3:2

72e minuut.
Azara speelt de bal door. Pérez Roldán kopt de bal weg. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev draait met de bal, schiet en ... Skrzek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolet Sarafovo FC 34%, FC Voivodino 66%.
Samolet Sarafovo FC - FC Voivodino 3:2