Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkySys 4ak noris
442 Tactiek v100
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 40.3
very good Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen very good


14e minuut.
Nanchev heeft problemen om de bal te vangen. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety passt de bal met de wreef. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé geeft de bal voor. Gospodinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cano maakt een snoekduik en kopt de bal. Gospodinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - 4ak noris 1:0

21e minuut.
Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Nanchev geeft een hoge lob. Vutev rent richting de bal. Vutev draait met de bal, schiet en ... Palmero bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montes de Oca met de inworp. Gandía probeert naar een medespeler te passen. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Dentinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cupiał komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Vutev kopt de bal weg. Cupiał rent richting de bal. Borbokis onderschept slim de pass. Chenkov onderschept slim de pass. Chenkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 67%, 4ak noris 33%.
SkySys - 4ak noris 1:0

46e minuut.
Paganel geeft de bal voor. Gandía geeft de bal voor. Borbokis is nu in balbezit. Cupiał onderschept slim de pass. Cupiał draait met de bal, schiet en ... Palmero bokst de bal weg.

49e minuut.
Cupiał is nu in balbezit. Cupiał passt de bal met de wreef. Gandía met een sublieme pass. Paganel rent richting de bal. Paganel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Chenkov speelt de bal door. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbokis verovert de bal door een tackle van achteren. Paganel verovert de bal door een tackle van achteren. Paganel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Stanislavov geeft een hoge lob. Daar is Damas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stono rent richting de bal. Labbé verovert de bal door een tackle van achteren. Labbé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Chenkov onderschept slim de pass. Chenkov speelt de bal door. Paltarackas is nu in balbezit. Cupiał verovert de bal door een tackle van achteren. Cupiał schiet op doel. Palmero bokst de bal weg. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkySys - 4ak noris 1:1

76e minuut.
Muglov probeert naar een medespeler te passen. Stanislavov rent richting de bal. Stanislavov geeft een hoge lob. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé draait met de bal, schiet en ... Gospodinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 58%, 4ak noris 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkySys - 4ak noris 1:1