Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samolet Sarafovo FC SkySys
kongdonk Tactiek 442
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Shipkov met een sublieme pass. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov passt de bal zonder na te denken. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ostocki probeert naar een medespeler te passen. Plecety is nu in balbezit. Zaicev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zaicev krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Shipkov heeft problemen om de bal te vangen. Shipkov speelt de bal door. Miśkowiec is nu in balbezit. Bilchev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Zaicev met de inworp. Zapryanov is nu in balbezit. Zapryanov passt de bal in één keer door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Muglov probeert naar een medespeler te passen. Stanislavov met een sublieme pass. Cano is nu in balbezit. Labbé rent richting de bal. Labbé draait met de bal, schiet en ... Skrzek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - SkySys 0:1

31e minuut.
Stanislavov probeert naar een medespeler te passen. Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal in één keer door. Labbé rent richting de bal. Labbé haalt uit met een fantastische trap. Skrzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Miśkowiec probeert naar een medespeler te passen. Kirilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilov geeft een hoge lob. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Miśkowiec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stalev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilchev rent richting de bal. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolet Sarafovo FC 41%, SkySys 59%.
Samolet Sarafovo FC - SkySys 0:1

61e minuut.
Zapryanov speelt de bal door. Shipkov probeert naar een medespeler te passen. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zapryanov kopt de bal weg. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov passt de bal met de wreef. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Stanislavov is nu in balbezit. Stanislavov geeft een hoge lob. Rakarov heeft problemen om de bal te vangen. Labbé is nu in balbezit. Labbé haalt uit met een fantastische trap. Skrzek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Shipkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Miśkowiec de bal. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev schiet op doel. Palmero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samolet Sarafovo FC - SkySys 1:1

83e minuut.
Kabulov is nu in balbezit. Kabulov geeft een lange en hoge pass. Daar is Stalev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ... Skrzek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Labbé is nu in balbezit. Zaicev geeft de bal voor. Shipkov probeert naar een medespeler te passen. Bilchev rent richting de bal. Bilchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Shipkov kopt de bal weg. Miśkowiec heeft problemen om de bal te vangen. Stalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Palmero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolet Sarafovo FC 30%, SkySys 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samolet Sarafovo FC - SkySys 1:1