Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
igra4i fc Stara Planina
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


12e minuut.
Kosovski is nu in balbezit. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovski verovert de bal door een tackle van achteren. Martinchev is nu in balbezit. Martinchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - Stara Planina 1:0

19e minuut.
Lechkov passt de bal met de wreef. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev geeft de bal voor. Damyanov controleert de bal met de borst. Damyanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Prahov met een snelle inworp. Lakov speelt de bal door. Klungelig pakt Damyanov de bal. Damyanov draait met de bal, schiet en ... Geranski bokst de bal weg.

24e minuut.
Prahov is nu in balbezit. Prahov geeft een hoge lob. Nakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Roev is nu in balbezit. Martinchev verovert de bal door een tackle van achteren. Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - Stara Planina 2:0

35e minuut.
Doeltrap. Geranski met een harde bal richting middenveld. Filipov kopt de bal weg. Lakov is nu in balbezit. Lakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Chenkov probeert de bal met de borst te controleren. Chenkov geeft een hoge lob. Filipov kopt de bal weg. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Chenkov probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lechkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filipov rent richting de bal. Filipov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: igra4i fc 58%, Stara Planina 42%.
igra4i fc - Stara Planina 2:0

47e minuut.
Prahov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tenev met de inworp. Lakov is nu in balbezit. Lakov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zehtinski geeft een lange en hoge pass. Radomirov rent richting de bal. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinchev onderschept slim de pass. Martinchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Karakirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipov is nu in balbezit. Filipov passt de bal met de wreef. Damyanov rent richting de bal. Damyanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov passt de bal met de wreef. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - Stara Planina 3:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nakov met een snelle inworp. Filipov speelt de bal door. Damyanov rent richting de bal. Damyanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gemedzhiev onderschept slim de pass. Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipov speelt de bal door. Tenev rent richting de bal. Tenev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chenkov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lechkov met de inworp. Lakov is nu in balbezit. Lakov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Kosovski rent richting de bal. Kosovski met een sublieme pass. Damyanov heeft problemen om de bal te vangen. Lakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: igra4i fc 56%, Stara Planina 44%.
igra4i fc - Stara Planina 3:0