Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
13 Юли Samolet Sarafovo FC
my taktik Tactiek kongdonk
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten solid
average Passen solid
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Belnikolovski speelt de bal door. Panov probeert naar een medespeler te passen. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov geeft een lange en hoge pass. Rusinov kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Zapryanov is nu in balbezit. Zapryanov passt de bal zonder na te denken. Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:1

8e minuut.
Shipkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov passt de bal in één keer door. Kabulov rent richting de bal. Kabulov geeft een hoge lob. Bilchev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zaicev rent richting de bal. Stoychev rent richting de bal. Kabulov verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov geeft een lange en hoge pass. Denev probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kabulov rent richting de bal. Kabulov passt de bal zonder na te denken. Daar is Zaicev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaicev geeft een lange en hoge pass. Bilchev krijgt zijn hoofd ertegen. Argirov bokst de bal weg.

30e minuut.
Zapryanov passt de bal met de wreef. Daar is Rusinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev schiet op doel. Argirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:2

31e minuut.
Belnikolovski met een sublieme pass. Rusinov geeft een lange en hoge pass. Zapryanov kopt de bal weg. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov schiet op doel. Argirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

36e minuut.
Shipkov controleert de bal met de borst. Zaicev met een sublieme pass. Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev onderschept slim de pass. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Argirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Argirov probeert naar een medespeler te passen. Rakarov geeft de bal voor. Klungelig pakt Rozanov de bal. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Shipkov onderschept slim de pass. Shipkov geeft een hoge lob. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 13 Юли 84%, Samolet Sarafovo FC 16%.
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:3

48e minuut.
Klungelig pakt Bilchev de bal. Bilchev passt de bal zonder na te denken. Zapryanov rent richting de bal. Zapryanov draait met de bal, schiet en ... Argirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:4

51e minuut.
Zaicev met een sublieme pass. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kabulov verovert de bal door een tackle van achteren. Kabulov passt de bal met de wreef. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov haalt uit met een fantastische trap. Novakov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Argirov probeert naar een medespeler te passen. Zaicev kan de bal niet met de borst controleren. Zaicev met een sublieme pass. Shipkov rent richting de bal. Shipkov draait met de bal, schiet en ... Argirov bokst de bal weg. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:5

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Argirov niet meer kan verder spelen. Baichev komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev passt de bal zonder na te denken. Rusinov rent richting de bal. Rusinov geeft een hoge lob. Bilchev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Stoychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov verovert de bal door een tackle van achteren. Ovcharov speelt de bal door. Bilchev heeft problemen om de bal te vangen. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:6

69e minuut.
Zaicev probeert naar een medespeler te passen. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov geeft de bal voor. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:7

71e minuut.
Inworp. Rusinov met een snelle inworp. Bilchev probeert naar een medespeler te passen. Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov draait met de bal, schiet en ... Baichev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Klungelig pakt Banov de bal. Zaicev rent richting de bal. Zaicev passt de bal in één keer door. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Belnikolovski kan de bal niet met de borst controleren. Stalev met een sublieme pass. Zapryanov geeft een hoge lob. Daar is Baltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novakov met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shipkov zal de hoekschop nemen. Daar is Stalev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusinov met een sublieme pass. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:8

85e minuut.
Rakarov geeft een hoge lob. Daar is Baltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilchev rent richting de bal. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov haalt uit met een fantastische trap. Baichev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Rusinov onderschept slim de pass. Rusinov met een sublieme pass. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Baichev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 13 Юли 84%, Samolet Sarafovo FC 16%.
13 Юли - Samolet Sarafovo FC 0:9