Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkySys Stara Planina
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
Tepsiev geeft de bal voor. Damyanov kopt de bal weg. Borbokis bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov onderschept slim de pass. Damyanov haalt uit met een fantastische trap. Palmero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Palmero speelt de bal door. Stanislavov kopt de bal weg. Gemedzhiev is nu in balbezit. Cano onderschept slim de pass. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Stara Planina 1:0

8e minuut.
Filipov probeert naar een medespeler te passen. Ionev rent richting de bal. Stanislavov begaat een overtreding. Ionev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ionev kan niet meer verder spelen. Cvetkov komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Plecety geeft een lange en hoge pass. Cano rent richting de bal. Cano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gemedzhiev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Stara Planina 2:0

14e minuut.
Anioł heeft problemen om de bal te vangen. Anioł speelt de bal door. Gemedzhiev rent richting de bal. Kushev onderschept slim de pass. Kushev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano passt de bal zonder na te denken. Kushev is nu in balbezit. Kushev haalt uit met een fantastische trap. Vidanov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anioł zal de hoekschop nemen. Cvetkov heeft problemen om de bal te vangen. Kushev rent richting de bal. Kushev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Stanislavov onderschept slim de pass. Stanislavov geeft de bal voor. Anioł is nu in balbezit. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Tepsiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetkov is nu in balbezit. Stanislavov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Stanislavov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stanislavov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev geeft een hoge lob. Tepsiev kopt de bal weg. Plecety rent richting de bal. Plecety geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Stara Planina 3:0

34e minuut.
Ostocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ostocki probeert naar een medespeler te passen. Kushev speelt de bal door. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Anioł is nu in balbezit. Anioł probeert naar een medespeler te passen. Cano is nu in balbezit. Cano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Stara Planina 4:0

42e minuut.
Plecety rent richting de bal. Plecety geeft de bal voor. Klungelig pakt Nakov de bal. Cano onderschept slim de pass. Cano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 35%, Stara Planina 65%.
SkySys - Stara Planina 4:0

46e minuut.
Kushev probeert naar een medespeler te passen. Filipov probeert naar een medespeler te passen. Damyanov is nu in balbezit. Damyanov schiet op doel. Borbokis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Lechkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lakov controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muglov. Lakov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lakov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano passt de bal met de wreef. Gemedzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev verovert de bal door een tackle van achteren. Kushev schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Plecety kopt de bal weg. Kushev is nu in balbezit. Kushev passt de bal in één keer door. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev geeft een lange en hoge pass. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Stara Planina 5:0

59e minuut.
Cano speelt de bal door. Anioł rent richting de bal. Anioł passt de bal met de wreef. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Cano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety onderschept slim de pass. Plecety geeft een lange en hoge pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Stara Planina 6:0

72e minuut.
Tepsiev is nu in balbezit. Plecety verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety geeft de bal voor. Gemedzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Cano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Stara Planina 7:0

74e minuut.
Anioł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anioł passt de bal in één keer door. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ... Mindzhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Stara Planina 8:0

77e minuut.
Filipov passt de bal met de wreef. Daar is Miśkowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miśkowiec geeft de bal voor. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Stara Planina 9:0

78e minuut.
Damyanov speelt de bal door. Lakov heeft problemen om de bal te vangen. Lakov passt de bal met de wreef. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Stara Planina 10:0

79e minuut.
Damyanov speelt de bal door. Lakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakov probeert naar een medespeler te passen. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov schiet op doel. Palmero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Filipov probeert naar een medespeler te passen. Lakov rent richting de bal. Muglov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muglov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 26%, Stara Planina 74%.
SkySys - Stara Planina 10:0