Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
velikite Сливнишки герой
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Galchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Topuzakov is nu in balbezit. Topuzakov probeert naar een medespeler te passen. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metev met een snelle inworp. Galchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudev verovert de bal door een tackle van achteren. Dudev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Momchev de bal. Momchev passt de bal zonder na te denken. Topuzakov rent richting de bal. Lishkov is nu in balbezit. Nonchev probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lingurov rent richting de bal. Dudev is nu in balbezit. Lingurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudev haalt uit met een fantastische trap. Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: velikite 56%, Сливнишки герой 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
velikite - Сливнишки герой 0:0

60e minuut.
Puchev met een sublieme pass. Boyadziev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gilev. Gilev krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Galchev probeert naar een medespeler te passen. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov verovert de bal door een tackle van achteren. Topuzakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topuzakov haalt uit met een fantastische trap. Donchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Srebrov heeft problemen om de bal te vangen. Topuzakov is nu in balbezit. Topuzakov passt de bal zonder na te denken. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
velikite - Сливнишки герой 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: velikite 59%, Сливнишки герой 41%.
velikite - Сливнишки герой 0:1