Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Dunav Ruse
Normal Tactiek 2
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 28.1
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen average


2e minuut.
Yanchev geeft een lange en hoge pass. Konat kopt de bal weg. Popov heeft problemen om de bal te vangen. Cabanzo onderschept slim de pass. Cabanzo speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Corobco bereikt de bal nog maar net als eerste. Corobco geeft een hoge lob. Carassai kopt de bal weg. Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo schiet op doel. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Banković geeft een hoge lob. Carassai probeert de bal met de borst te controleren. Carassai passt de bal in één keer door. Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Dunav Ruse 0:1

22e minuut.
Cabanzo passt de bal met de wreef. Timev is nu in balbezit. Carassai verovert de bal door een tackle van achteren. Carassai haalt uit met een fantastische trap. Draganov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Dunav Ruse 0:2

30e minuut.
Dzhodhev passt de bal met de wreef. Muglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muglov geeft de bal voor. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Popov rent richting de bal. Banković verovert de bal door een tackle van achteren. Banković met een sublieme pass. Carassai rent richting de bal. Carassai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Dunav Ruse 0:3

42e minuut.
Klungelig pakt Telvi de bal. Telvi geeft de bal voor. Carassai rent richting de bal. Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Dunav Ruse 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big 68%, Dunav Ruse 32%.
Big - Dunav Ruse 0:4

46e minuut.
Corobco met een sublieme pass. Telvi is nu in balbezit. Telvi passt de bal met de wreef. Carassai rent richting de bal. Carassai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Dunav Ruse 0:5

49e minuut.
Slavov kopt de bal weg. Banković geeft een hoge lob. Yanchev heeft problemen om de bal te vangen. Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Ağızlı trapt de bal weg van het doel. Daar is Corobco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corobco probeert naar een medespeler te passen. Carassai geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Konat met een sublieme pass. Telvi rent richting de bal. Telvi speelt de bal door. Carassai rent richting de bal. Carassai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Dunav Ruse 0:6

64e minuut.
Yanchev geeft de bal voor. Muglov heeft problemen om de bal te vangen. Konat geeft een hoge lob. Carassai heeft problemen om de bal te vangen. Carassai draait met de bal, schiet en ... Paal! Draganov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Dunav Ruse 0:7

67e minuut.
Ruczyński rent richting de bal. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Yanchev heeft problemen om de bal te vangen. Carassai rent richting de bal. Carassai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Draganov trapt de bal weg van het doel. Telvi rent richting de bal. Telvi geeft een hoge lob. Cabanzo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Dunav Ruse 0:8

78e minuut.
Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Varga rent richting de bal. Varga met een sublieme pass. Cabanzo rent richting de bal. Cabanzo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carassai rent richting de bal. Carassai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dzhodhev met een snelle inworp. Muglov kan de bal niet met de borst controleren. Corobco rent richting de bal. Corobco geeft een hoge lob. Carassai rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carassai bereikt de bal nog maar net als eerste. Carassai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Yanchev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruczyński met de inworp. Banković rent richting de bal. Banković geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Carassai geeft een hoge lob. Yanchev controleert de bal met de borst. Cabanzo rent richting de bal. Cabanzo schiet op doel. Draganov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Dunav Ruse 0:9

90e minuut.
Timev probeert naar een medespeler te passen. Chomakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev geeft de bal voor. Carassai bereikt de bal nog maar net als eerste. Carassai haalt uit met een fantastische trap. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yanchev rent richting de bal. Cabanzo onderschept slim de pass. Cabanzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Dunav Ruse 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big 78%, Dunav Ruse 22%.
Big - Dunav Ruse 0:10