Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kostas team Levski 1911
352v1 Tactiek taktika1
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
13 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 30.1
solid Schieten weak
good Passen solid
good Verdedigen weak


14e minuut.
Snitko rent richting de bal. Snitko geeft de bal voor. Grozev is nu in balbezit. Grozev draait met de bal, schiet en ... Chintov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Levski 1911 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Hristolov de bal. Grozev met een sublieme pass. Snitko is nu in balbezit. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Chintov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Levski 1911 2:0

17e minuut.
Grozev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulkov. Grozev raakt geblesseerd tijdens het duel. Pereda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Snitko springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kochev kopt de bal weg. Hristolov heeft problemen om de bal te vangen. Snitko rent richting de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ... Chintov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Levski 1911 3:0

33e minuut.
Ilarionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov geeft de bal voor. Klungelig pakt Hristolov de bal. Snitko is nu in balbezit. Snitko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kostas team 24%, Levski 1911 76%.
kostas team - Levski 1911 3:0

60e minuut.
Tanev passt de bal zonder na te denken. Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal in één keer door. Snitko rent richting de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Tanev kopt de bal weg. Snitko is nu in balbezit. Snitko passt de bal in één keer door. Pereda heeft problemen om de bal te vangen. Pereda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chintov trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Iskrenov de bal. Tanev speelt de bal door. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel. Chintov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Valme geeft de bal voor. Inworp. Konov met een snelle inworp. Iskrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskrenov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tanev kopt de bal weg. Daar is Snitko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snitko met een sublieme pass. Grozev rent richting de bal. Grozev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Levski 1911 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kostas team 19%, Levski 1911 81%.
kostas team - Levski 1911 4:0