Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big velikite
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Chomakov onderschept slim de pass. Chomakov passt de bal in één keer door. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Muglov rent richting de bal. Muglov haalt uit met een fantastische trap. Penchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Dudev is nu in balbezit. Dudev passt de bal zonder na te denken. Lingurov is nu in balbezit. Lingurov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - velikite 0:1

24e minuut.
Denev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metev met de inworp. Dudev rent richting de bal. Dudev geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Chomakov rent richting de bal. Chomakov schiet op doel. Simov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muglov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Muglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muglov geeft een hoge lob. Daar is Krustilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krustilov haalt uit met een fantastische trap. Penchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Big - velikite 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big 50%, velikite 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Big - velikite 1:1

47e minuut.
Nonchev is nu in balbezit. Nonchev geeft een hoge lob. Dudev rent richting de bal. Dudev haalt uit met een fantastische trap. Yanchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Chomakov probeert naar een medespeler te passen. Muglov rent richting de bal. Srebrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev geeft de bal voor. Popov rent richting de bal. Dudev onderschept slim de pass. Dudev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Muglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muglov passt de bal met de wreef. Chomakov rent richting de bal. Chomakov schiet op doel. Penchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - velikite 2:1

68e minuut.
Muglov passt de bal zonder na te denken. Srebrov rent richting de bal. Chomakov onderschept slim de pass. Muglov is nu in balbezit. Muglov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big 43%, velikite 57%.
Big - velikite 2:1