Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
levski15 kostas team
Normal Tactiek 352v1
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Ovcharov rent richting de bal. Snitko onderschept slim de pass. Snitko met een sublieme pass. Blangev rent richting de bal. Blangev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - kostas team 0:1

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Snitko stond buitenspel. Minchev neemt vlug de vrije trap. Tanev kopt de bal weg. Snitko rent richting de bal. Snitko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Deshkov onderschept slim de pass. Deshkov passt de bal met de wreef. Tanev probeert naar een medespeler te passen. Blangev rent richting de bal. Pereda met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - kostas team 0:2

8e minuut.
Deshkov rent richting de bal. Deshkov passt de bal zonder na te denken. Blangev is nu in balbezit. Blangev draait met de bal, schiet en ... Minchev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

9e minuut.
Ménard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménard passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deshkov de bal. Tanev geeft een hoge lob. Blangev kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poshtadzhiev kopt de bal weg. Valme is nu in balbezit. Kondev begaat een overtreding. Kondev krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Blangev rent richting de bal. Blangev passt de bal in één keer door. Snitko rent richting de bal. Snitko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - kostas team 0:3

15e minuut.
Deshkov met een sublieme pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda passt de bal in één keer door. Blangev rent richting de bal. Blangev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Todorinski is nu in balbezit. Ilarionov onderschept slim de pass. Ilarionov geeft een hoge lob. Daar is Snitko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snitko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Snitko is nu in balbezit. Snitko geeft de bal voor. Blangev is nu in balbezit. Blangev schiet op doel. Minchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - kostas team 0:4

29e minuut.
Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko geeft een hoge lob. Pereda kopt de bal weg. Blangev is nu in balbezit. Blangev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dachev met een sublieme pass. Pereda is nu in balbezit. Pereda geeft een lange en hoge pass. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - kostas team 0:5

32e minuut.
Blangev is nu in balbezit. Klungelig pakt Blangev de bal. Pereda met een sublieme pass. Snitko rent richting de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Minchev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski15 79%, kostas team 21%.
levski15 - kostas team 0:5

54e minuut.
Pereda passt de bal in één keer door. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov met een sublieme pass. Snitko rent richting de bal. Snitko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ilarionov speelt de bal door. Blangev is nu in balbezit. Pereda rent richting de bal. Pereda geeft de bal voor. Snitko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rioldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioldi geeft de bal voor. Daar is Angelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev haalt uit met een fantastische trap. Minchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel. Minchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Tanev rent richting de bal. Tanev geeft een hoge lob. Snitko rent richting de bal. Snitko schiet op doel. Minchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

70e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft de bal voor. Blangev rent richting de bal. Blangev haalt uit met een fantastische trap. Minchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Deshkov kopt de bal weg. Tanev rent richting de bal. Pereda is nu in balbezit. Tanev rent richting de bal. Tanev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tanev passt de bal in één keer door. Blangev is nu in balbezit. Todorinski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilarionov de bal. Ilarionov met een sublieme pass. Minchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pereda rent richting de bal. Deshkov rent richting de bal. Deshkov probeert naar een medespeler te passen. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Minchev trapt de bal weg van het doel. Ilarionov kopt de bal weg. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Snitko rent richting de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - kostas team 0:6

89e minuut.
Snitko draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Blangev de bal. Pereda is nu in balbezit. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Minchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - kostas team 0:7

89e minuut.
Kondev met een sublieme pass. Daar is Poshtadzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blangev rent richting de bal. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski15 85%, kostas team 15%.
levski15 - kostas team 0:7