Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MarioBaloteli Сливнишки герой
541 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 16.4
solid Schieten poor
excellent Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Endrino met een sublieme pass. Gilev heeft problemen om de bal te vangen. Barreras is nu in balbezit. Barreras geeft de bal voor. Bilginoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Teodosiev kopt de bal weg. Galchev met een sublieme pass. Melo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo da Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Topuzakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Melo da Silva met een sublieme pass. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Сливнишки герой 1:0

12e minuut.
Endrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrino geeft de bal voor. Klungelig pakt Puchev de bal. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Güleray kopt de bal weg. Bilginoğlu is nu in balbezit. Teodosiev is nu in balbezit. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Сливнишки герой 2:0

16e minuut.
Barreras rent richting de bal. Barreras met een sublieme pass. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... Ninov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Сливнишки герой 3:0

28e minuut.
Galchev rent richting de bal. Barreras verovert de bal door een tackle van achteren. Barreras probeert naar een medespeler te passen. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Galchev passt de bal met de wreef. Topuzakov heeft problemen om de bal te vangen. Topuzakov passt de bal zonder na te denken. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov draait met de bal, schiet en ... Bratoev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Сливнишки герой 3:1

33e minuut.
Endrino is nu in balbezit. Endrino geeft de bal voor. Daar is Angelkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... Ninov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puchev is nu in balbezit. Barreras onderschept slim de pass. Barreras haalt uit met een fantastische trap. Ninov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Сливнишки герой 4:1

39e minuut.
Galchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras verovert de bal door een tackle van achteren. Barreras speelt de bal door. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Angelkov verovert de bal door een tackle van achteren. Güleray verovert de bal door een tackle van achteren. Güleray met een sublieme pass. Bilginoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bilginoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bilginoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Puchev rent richting de bal. Puchev passt de bal zonder na te denken. Barreras rent richting de bal. Barreras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MarioBaloteli 21%, Сливнишки герой 79%.
MarioBaloteli - Сливнишки герой 4:1

55e minuut.
Teodosiev heeft problemen om de bal te vangen. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu passt de bal met de wreef. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Сливнишки герой 5:1

60e minuut.
Melo da Silva passt de bal zonder na te denken. Borostyáni heeft problemen om de bal te vangen. Borostyáni probeert naar een medespeler te passen. Endrino geeft een lange en hoge pass. Bilginoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Daar is Teodosiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreras is nu in balbezit. Barreras passt de bal zonder na te denken. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Сливнишки герой 6:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borostyáni met een snelle inworp. Endrino probeert de bal met de borst te controleren. Endrino geeft een lange en hoge pass. Bilginoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bilginoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barreras de bal. Bilginoğlu is nu in balbezit. Barreras is nu in balbezit. Barreras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Melo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo da Silva passt de bal met de wreef. Barreras met een sublieme pass. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Melo da Silva geeft de bal voor. Jatmiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatmiko geeft de bal voor. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Barreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreras geeft de bal voor. Klungelig pakt Bilginoğlu de bal. Bilginoğlu schiet op doel. Ninov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Сливнишки герой 7:1

82e minuut.
Teodosiev geeft de bal voor. Klungelig pakt Plamenov de bal. Hamilton geeft een lange en hoge pass. Bilginoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bilginoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Сливнишки герой 8:1

86e minuut.
Klungelig pakt Mihtarski de bal. Mihtarski speelt de bal door. Bilginoğlu rent richting de bal. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Сливнишки герой 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MarioBaloteli 20%, Сливнишки герой 80%.
MarioBaloteli - Сливнишки герой 9:1