Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
levski15 Dunav Ruse
Normal Tactiek 2
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 29
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Angelov trapt de bal weg van het doel. Ağızlı rent richting de bal. Ağızlı geeft de bal voor. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok draait met de bal, schiet en ... Minchev bokst de bal weg.

22e minuut.
Varga onderschept slim de pass. Varga probeert naar een medespeler te passen. Ağızlı is nu in balbezit. Ağızlı geeft de bal voor. Cabanzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - Dunav Ruse 0:1

24e minuut.
Varga passt de bal zonder na te denken. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Angelov de bal onder controle te krijgen. Minchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - Dunav Ruse 0:2

27e minuut.
Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Angelov de bal. Sarabok rent richting de bal. Sarabok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Konat onderschept slim de pass. Konat passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski15 80%, Dunav Ruse 20%.
levski15 - Dunav Ruse 0:2

47e minuut.
Zelenogorski rent richting de bal. Varga onderschept slim de pass. Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev schiet op doel. Lollino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - Dunav Ruse 1:2

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabanzo de bal onder controle te krijgen. Panchev rent richting de bal. Panchev geeft een hoge lob. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Minchev trapt de bal weg. Banković kopt de bal weg. Cabanzo rent richting de bal. Cabanzo passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Banković met de inworp. Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Banković geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dachev de bal onder controle te krijgen. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok haalt uit met een fantastische trap. Minchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - Dunav Ruse 1:3

66e minuut.
Cabanzo met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga speelt de bal door. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Todorinski de bal. Ağızlı rent richting de bal. Ağızlı geeft een lange en hoge pass. Banković rent richting de bal. Banković geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sarabok rent richting de bal. Sarabok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
levski15 - Dunav Ruse 1:4

84e minuut.
Banković geeft een lange en hoge pass. Panchev heeft problemen om de bal te vangen. Cabanzo rent richting de bal. Sarabok heeft problemen om de bal te vangen. Sarabok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Banković probeert naar een medespeler te passen. Yanev rent richting de bal. Konat is nu in balbezit. Kondev verovert de bal door een tackle van achteren. Kondev haalt uit met een fantastische trap. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski15 56%, Dunav Ruse 44%.
levski15 - Dunav Ruse 1:4