Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski 1911 Dunav Ruse
taktika1 Tactiek 2
58% Balbezit 42%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 28.2
average Schieten average
solid Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Konov rent richting de bal. Konov passt de bal zonder na te denken. Hristolov is nu in balbezit. Cabanzo onderschept slim de pass. Cabanzo schiet op doel. Chintov bokst de bal weg. Banek rent richting de bal. Banek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - Dunav Ruse 0:1

10e minuut.
Korhan met een snelle inworp. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskrenov begaat een overtreding. Iskrenov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Angelkov de bal. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Banek rent richting de bal. Banek schiet op doel. Chintov bokst de bal weg.

22e minuut.
Korhan speelt de bal door. Klungelig pakt Venâncio de bal. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev schiet op doel. Lollino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski 1911 - Dunav Ruse 1:1

27e minuut.
Korhan passt de bal zonder na te denken. Angelkov is nu in balbezit. Angelkov passt de bal met de wreef. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Vulkov de bal. Tela rent richting de bal. Tela geeft een hoge lob. Banek rent richting de bal. Banek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tela rent richting de bal. Tela geeft een hoge lob. Hristolov heeft problemen om de bal te vangen. Banek rent richting de bal. Banek draait met de bal, schiet en ... Chintov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - Dunav Ruse 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski 1911 57%, Dunav Ruse 43%.
Levski 1911 - Dunav Ruse 1:2

52e minuut.
Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tela verovert de bal door een tackle van achteren. Tela geeft een hoge lob. Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski 1911 58%, Dunav Ruse 42%.
Levski 1911 - Dunav Ruse 1:2