Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Ruse Levski 1911
2 Tactiek taktika1
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 31.3
average Schieten weak
poor Passen solid
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Iskrenov passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev onderschept slim de pass. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. Lollino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - Levski 1911 0:1

13e minuut.
Ruczyński speelt de bal door. Banković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulkov rent richting de bal. Banković verovert de bal door een tackle van achteren. Banković geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Daar is Angelkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağızlı onderschept slim de pass. Ağızlı geeft een lange en hoge pass. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok draait met de bal, schiet en ... Chintov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Angelkov rent richting de bal. Telvi verovert de bal door een tackle van achteren. Telvi geeft een hoge lob. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok draait met de bal, schiet en ... Chintov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunav Ruse - Levski 1911 1:1

30e minuut.
Ağızlı met een snelle inworp. Telvi is nu in balbezit. Telvi geeft een hoge lob. Ruczyński rent richting de bal. Ruczyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Chintov trapt de bal weg. Angelkov heeft problemen om de bal te vangen. Telvi probeert naar een medespeler te passen. Sarabok rent richting de bal. Sarabok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - Levski 1911 2:1

43e minuut.
Iskrenov onderschept slim de pass. Iskrenov met een sublieme pass. Vulkov rent richting de bal. Konov is nu in balbezit. Konov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 45%, Levski 1911 55%.
Dunav Ruse - Levski 1911 2:1

47e minuut.
Banković passt de bal met de wreef. Ruczyński rent richting de bal. Ruczyński met een sublieme pass. Cabanzo rent richting de bal. Cabanzo draait met de bal, schiet en ... Chintov bokst de bal weg.

51e minuut.
Ağızlı is nu in balbezit. Ağızlı geeft een lange en hoge pass. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok draait met de bal, schiet en ... Canev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağızlı met een snelle inworp. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi geeft een hoge lob. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Chintov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo passt de bal met de wreef. Sarabok rent richting de bal. Sarabok haalt uit met een fantastische trap. Chintov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - Levski 1911 3:1

78e minuut.
Kochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağızlı verovert de bal door een tackle van achteren. Ağızlı geeft een hoge lob. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok draait met de bal, schiet en ... Chintov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - Levski 1911 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 29%, Levski 1911 71%.
Dunav Ruse - Levski 1911 4:1