Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MarioBaloteli Dunav Ruse
541 Tactiek 3
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 29.2
good Schieten average
excellent Passen poor
good Verdedigen average


6e minuut.
Endrino is nu in balbezit. Endrino geeft de bal voor. Konat kopt de bal weg. Barreras is nu in balbezit. Barreras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jatmiko geeft de bal voor. Curzi heeft problemen om de bal te vangen. Belnikolovski met een sublieme pass. Klungelig pakt Barreras de bal. Barreras schiet op doel. Lollino bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jatmiko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bilginoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Dunav Ruse 1:0

24e minuut.
Endrino passt de bal in één keer door. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Barreras onderschept slim de pass. Barreras schiet op doel. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Endrino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bilginoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Dunav Ruse 2:0

27e minuut.
Konat geeft een hoge lob. Curzi rent richting de bal. Curzi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Banković de bal. Belnikolovski geeft een hoge lob. Lollino bokst de bal weg.

35e minuut.
Belnikolovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melo da Silva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MarioBaloteli 49%, Dunav Ruse 51%.
MarioBaloteli - Dunav Ruse 2:0

61e minuut.
Jatmiko rent richting de bal. Jatmiko geeft een hoge lob. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Dunav Ruse 3:0

65e minuut.
Endrino geeft een hoge lob. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu schiet op doel. Korhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lollino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Endrino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap. Lollino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Dunav Ruse 4:0

67e minuut.
Daar is Borostyáni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borostyáni geeft de bal voor. Klungelig pakt Varga de bal. Barreras geeft een lange en hoge pass. Bilginoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Banković kopt de bal weg. Telvi kan de bal niet met de borst controleren. Telvi geeft een lange en hoge pass. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Endrino is nu in balbezit. Endrino passt de bal met de wreef. Barreras is nu in balbezit. Barreras geeft een lange en hoge pass. Bilginoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lollino trapt de bal weg. Bystroń geeft de bal voor. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ağızlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağızlı geeft de bal voor. Borostyáni bereikt de bal nog maar net als eerste. Borostyáni geeft een lange en hoge pass. Bilginoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MarioBaloteli 44%, Dunav Ruse 56%.
MarioBaloteli - Dunav Ruse 4:0