Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Dallas AC Markova mogila
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 23.2
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov rent richting de bal. Ivanov schiet op doel. Chintov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Dallas AC - Markova mogila 0:1

4e minuut.
Daar is Statev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucarov rent richting de bal. Statev onderschept slim de pass. Statev draait met de bal, schiet en ... Chintov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Dallas AC - Markova mogila 0:2

7e minuut.
Getov met een sublieme pass. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev is nu in balbezit. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tocev rent richting de bal. Tocev geeft een hoge lob. Anchev is nu in balbezit. Anchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Dallas AC - Markova mogila 1:2

13e minuut.
Hristoskov verovert de bal door een tackle van achteren. Boshnakov is nu in balbezit. Boshnakov geeft een hoge lob. Statev is nu in balbezit. Statev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Yovov kopt de bal weg. Boshnakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshnakov probeert naar een medespeler te passen. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kucarov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Tunchev de bal. Bliznakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznakov passt de bal zonder na te denken. Anchev is nu in balbezit. Anchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov speelt de bal door. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Dallas AC 46%, Markova mogila 54%.
FC Red Bull Dallas AC - Markova mogila 1:2

56e minuut.
Iorgov geeft de bal voor. Ivanov kopt de bal weg. Kucarov geeft een lange en hoge pass. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Red Bull Dallas AC - Markova mogila 2:2

71e minuut.
Todorov geeft de bal voor. Inworp. Tocev met de inworp. Suev is nu in balbezit. Suev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kucarov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ranov met een snelle inworp. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Bliznakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bliznakov geeft de bal voor. Srebrov is nu in balbezit. Anchev onderschept slim de pass. Anchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kucarov verovert de bal door een tackle van achteren. Kucarov geeft de bal voor. Klungelig pakt Iorgov de bal. Anchev rent richting de bal. Anchev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Dallas AC 45%, Markova mogila 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Red Bull Dallas AC - Markova mogila 2:2