Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Montepinar Plovdiv
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Nedyalkov onderschept slim de pass. Nedyalkov geeft een hoge lob. Inworp. Georgiev met de inworp. Dimov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dimov verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalov is nu in balbezit. Nedyalkov is nu in balbezit. Dimov verovert de bal door een tackle van achteren. Dimov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Makriev verovert de bal door een tackle van achteren. Makriev geeft de bal voor. Cvetanov kan de bal niet met de borst controleren. Karakushev rent richting de bal. Karakushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montepinar - Plovdiv 0:1

13e minuut.
Velchev speelt de bal door. Daar is Dimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimov passt de bal in één keer door. Bakalov rent richting de bal. Bakalov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Montepinar - Plovdiv 1:1

16e minuut.
Canev onderschept slim de pass. Cvetanov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetanov speelt de bal door. Bakalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montepinar 36%, Plovdiv 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Montepinar - Plovdiv 1:1

53e minuut.
Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunov rent richting de bal. Dimov begaat een overtreding. Dimov krijgt een gele kaart. Uzunov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Uzunov kan niet meer verder spelen. Ostrev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montepinar 53%, Plovdiv 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Montepinar - Plovdiv 1:1