Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ropotamo Origiiiiiiiiii
Острие Tactiek поол
32% Balbezit 68%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 34.8
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło is nu in balbezit. Babiłło passt de bal in één keer door. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ... Grozev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Grozev met een harde bal richting middenveld. Záleský kopt de bal weg. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel. Grozev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher passt de bal met de wreef. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel. Grozev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ceariba is nu in balbezit. Dechev verovert de bal door een tackle van achteren. Dechev passt de bal met de wreef. Daar is Babiłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiłło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dechev rent richting de bal. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov passt de bal zonder na te denken. Babiłło heeft problemen om de bal te vangen. Babiłło passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pitev probeert de bal aan de voet te houden. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev maakt een afschuwelijke overtreding. Kondev krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Curuś is nu in balbezit. Özkök is nu in balbezit. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś haalt uit met een fantastische trap. Grozev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:1

41e minuut.
Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher rent richting de bal. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ... Grozev bokst de bal weg.

42e minuut.
Novakov is nu in balbezit. Novakov geeft een lange en hoge pass. Pitev probeert de bal aan de voet te houden. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Schumacher is nu in balbezit. Schumacher passt de bal in één keer door. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 86%, Origiiiiiiiiii 14%.
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:1

46e minuut.
Hristov probeert naar een medespeler te passen. Babiłło is nu in balbezit. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pressato met een sublieme pass. Curuś is nu in balbezit. Curuś passt de bal in één keer door. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Dechev met een sublieme pass. Pressato rent richting de bal. Pressato passt de bal met de wreef. Curuś is nu in balbezit. Curuś haalt uit met een fantastische trap. Grozev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:2

53e minuut.
Lisichkov met een sublieme pass. Isaev heeft problemen om de bal te vangen. Babiłło is nu in balbezit. Babiłło schiet op doel. Grozev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:3

56e minuut.
Babiłło passt de bal met de wreef. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher passt de bal in één keer door. Curuś is nu in balbezit. Curuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:4

59e minuut.
Hristov probeert naar een medespeler te passen. Schumacher speelt de bal door. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ... Grozev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:5

69e minuut.
Babiłło is nu in balbezit. Schumacher met een sublieme pass. Curuś speelt de bal door. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... Grozev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:6

73e minuut.
Schumacher met een sublieme pass. Kondev is nu in balbezit. Özkök onderschept slim de pass. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Babiłło de bal onder controle te krijgen. Schumacher met een sublieme pass. Klungelig pakt Curuś de bal. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ... Grozev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Hristov met een snelle inworp. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaivanov. Karaivanov krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ceariba heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher passt de bal in één keer door. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel. Grozev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś haalt uit met een fantastische trap. Grozev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:7

87e minuut.
Curuś rent richting de bal. Curuś probeert naar een medespeler te passen. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:8

88e minuut.
Babiłło is nu in balbezit. Babiłło passt de bal zonder na te denken. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ... Grozev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 84%, Origiiiiiiiiii 16%.
FC Ropotamo - Origiiiiiiiiii 0:9