Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimoni CSKA--EVRO
Ф 4-2-2-2 Tactiek 1111
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 35.8
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Vavra verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński is nu in balbezit. Komasiński passt de bal met de wreef. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Spantidakis rent richting de bal. Huszcza rent richting de bal. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Roemmers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - CSKA--EVRO 1:0

9e minuut.
Spahić passt de bal in één keer door. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov passt de bal in één keer door. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Spantidakis passt de bal in één keer door. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Roemmers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - CSKA--EVRO 2:0

16e minuut.
Inworp. Shevtsov met een snelle inworp. Spahić speelt de bal door. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Spantidakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis probeert naar een medespeler te passen. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis passt de bal in één keer door. Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vavra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Jara onderschept slim de pass. Sánchez Jara probeert naar een medespeler te passen. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Roemmers met een harde bal richting middenveld. Komasiński kopt de bal weg. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Roemmers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - CSKA--EVRO 3:0

35e minuut.
Innocenti passt de bal zonder na te denken. Shevtsov heeft problemen om de bal te vangen. Shevtsov passt de bal met de wreef. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Spahić rent richting de bal. Spahić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Roemmers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - CSKA--EVRO 4:0

41e minuut.
Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński onderschept slim de pass. Komasiński passt de bal zonder na te denken. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Roemmers bokst de bal weg.

45e minuut.
Yanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński onderschept slim de pass. Komasiński speelt de bal door. Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Roemmers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - CSKA--EVRO 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 27%, CSKA--EVRO 73%.
Kimoni - CSKA--EVRO 5:0

51e minuut.
Shevtsov passt de bal zonder na te denken. Komasiński controleert de bal met de borst. Komasiński passt de bal met de wreef. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis schiet op doel. Roemmers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyczałkowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Wyczałkowski rent richting de bal. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilev krijgt een gele kaart. Spantidakis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Daar is Vavra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Jara is nu in balbezit. Spahić speelt de bal door. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Spahić rent richting de bal. Spahić passt de bal met de wreef. Komasiński met een sublieme pass. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis schiet op doel. Roemmers bokst de bal weg.

58e minuut.
Wyczałkowski kopt de bal weg. Sjekloća heeft problemen om de bal te vangen. Spantidakis is nu in balbezit. Spahić rent richting de bal. Spahić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov schiet op doel. Roemmers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Spahić rent richting de bal. Spahić geeft een lange en hoge pass. Wyczałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Wyczałkowski de bal. Wyczałkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Văn Quý komt het veld opgelopen.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Furnea komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis passt de bal in één keer door. Kuvaja rent richting de bal. Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sebej geeft een hoge lob. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea passt de bal in één keer door. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap. Roemmers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Komasiński rent richting de bal. Komasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Komasiński passt de bal met de wreef. Furnea rent richting de bal. Furnea passt de bal met de wreef. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - CSKA--EVRO 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 28%, CSKA--EVRO 72%.
Kimoni - CSKA--EVRO 6:0