Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA--EVRO Kimoni
1111 Tactiek Ф 3-2-2-3
39% Balbezit 61%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 49.6
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Spahić probeert naar een medespeler te passen. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Huszcza geeft een hoge lob. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. Cholakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Komasiński passt de bal met de wreef. Wyczałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Zhivkov maakt een afschuwelijke overtreding. Wyczałkowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wyczałkowski kan niet meer verder spelen. Shevtsov komt het veld opgelopen. Komasiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spantidakis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cholakov met een sublieme pass. Spahić is nu in balbezit. Spahić passt de bal zonder na te denken. Cvetanov heeft problemen om de bal te vangen. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:1

9e minuut.
Daar is Badev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis is nu in balbezit. Badev is nu in balbezit. Spantidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:2

15e minuut.
Spahić passt de bal zonder na te denken. Furnea is nu in balbezit. Furnea speelt de bal door. Daar is Spantidakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:3

17e minuut.
Petrovic passt de bal zonder na te denken. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza passt de bal zonder na te denken. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Cholakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Petrovic passt de bal in één keer door. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov passt de bal in één keer door. Spantidakis heeft problemen om de bal te vangen. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:4

21e minuut.
Spahić speelt de bal door. Shevtsov heeft problemen om de bal te vangen. Shevtsov speelt de bal door. Spantidakis heeft problemen om de bal te vangen. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Komasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński met een sublieme pass. Furnea met een sublieme pass. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Komasiński de bal. Komasiński passt de bal zonder na te denken. Innocenti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spantidakis de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Cholakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Furnea neemt de hoekschop. Huszcza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:5

32e minuut.
Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis heeft problemen om de bal te vangen. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:6

34e minuut.
Huszcza onderschept slim de pass. Huszcza passt de bal in één keer door. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:7

35e minuut.
Minovski verovert de bal door een tackle van achteren. Minovski passt de bal zonder na te denken. Nemcov geeft een lange en hoge pass. Spantidakis heeft problemen om de bal te vangen. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Komasiński is nu in balbezit. Komasiński passt de bal in één keer door. Shevtsov rent richting de bal. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Minovski geeft een hoge lob. Inworp. Petrovic met een snelle inworp. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Shevtsov passt de bal met de wreef. Daar is Spantidakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchev rent richting de bal. Spantidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. Cholakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Petrovic neemt de hoekschop. Daar is Rusanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:8

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemcov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spahić speelt de bal door. Huszcza rent richting de bal. Huszcza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA--EVRO 89%, Kimoni 11%.
CSKA--EVRO - Kimoni 0:9

51e minuut.
Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe geeft een hoge lob. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:10

54e minuut.
Komasiński heeft problemen om de bal te vangen. Komasiński met een sublieme pass. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:11

55e minuut.
Gordillo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrovic rent richting de bal. Petrovic probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Cholakov bokst de bal weg.

60e minuut.
Spahić is nu in balbezit. Spahić passt de bal zonder na te denken. Bilev rent richting de bal. Shevtsov onderschept slim de pass. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Shevtsov geeft een hoge lob. Cholakov met een sublieme pass. Spahić kopt de bal weg. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shevtsov heeft problemen om de bal te vangen. Shevtsov schiet op doel. Cholakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabanyan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov passt de bal zonder na te denken. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Cholakov trapt de bal weg van het doel. Komasiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:12

68e minuut.
Spahić met een sublieme pass. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cvetanov onderschept slim de pass. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza passt de bal in één keer door. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Shevtsov geeft een lange en hoge pass. Daar is Nemcov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza schiet op doel. Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:13

76e minuut.
Cholakov trapt de bal weg van het doel. Komasiński kopt de bal weg. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... Cholakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:14

80e minuut.
Daar is Shevtsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevtsov passt de bal in één keer door. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:15

82e minuut.
Shevtsov probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis met een sublieme pass. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... Cholakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Furnea verovert de bal door een tackle van achteren. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov passt de bal zonder na te denken. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:16

87e minuut.
Bilev is nu in balbezit. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea geeft een lange en hoge pass. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:17

88e minuut.
Badev is nu in balbezit. Badev passt de bal met de wreef. Sanchev rent richting de bal. Spantidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. Cholakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cholakov trapt de bal weg. Komasiński kopt de bal weg. Daar is Spantidakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis schiet op doel. Cholakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cholakov met een sublieme pass. Komasiński is nu in balbezit. Komasiński passt de bal zonder na te denken. Huszcza rent richting de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Kimoni 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA--EVRO 92%, Kimoni 8%.
CSKA--EVRO - Kimoni 0:18