Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ DaliqGOGO
cska3 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 18.3
solid Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Videnov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kitsak met de inworp. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy schiet op doel. Bodurov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bojkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kitsak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy schiet op doel. Bodurov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Brunchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunchev geeft een lange en hoge pass. Daar is Kitsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitsak geeft een hoge lob. Lachubov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Videnov passt de bal zonder na te denken. Bojkov rent richting de bal. Bojkov speelt de bal door. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. Bodurov bokst de bal weg.

20e minuut.
Kitsak passt de bal met de wreef. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Videnov rent richting de bal. Qafarsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarsoy schiet op doel. Bodurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kitsak passt de bal zonder na te denken. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş passt de bal in één keer door. Lachubov rent richting de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - DaliqGOGO 1:0

24e minuut.
Altamirano met een sublieme pass. Ilieş controleert de bal met de borst. Poshtadzhiev probeert naar een medespeler te passen. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bojkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Qafarsoy met de inworp. Daar is Kitsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitsak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ilieş met een sublieme pass. Kitsak is nu in balbezit. Kitsak met een sublieme pass. Qafarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Qafarsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş passt de bal in één keer door. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kitsak onderschept slim de pass. Kitsak probeert naar een medespeler te passen. Poshtadzhiev rent richting de bal. Qafarsoy onderschept slim de pass. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Qafarsoy met een sublieme pass. Klungelig pakt Poshtadzhiev de bal. Qafarsoy is nu in balbezit. Lachubov rent richting de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Qafarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Videnov rent richting de bal. Qafarsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - DaliqGOGO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 19%, DaliqGOGO 81%.
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - DaliqGOGO 2:0

48e minuut.
Lachubov rent richting de bal. Lachubov passt de bal met de wreef. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Velchev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - DaliqGOGO 3:0

50e minuut.
Dele geeft een hoge lob. Qafarsoy probeert naar een medespeler te passen. Altamirano met een sublieme pass. Diev is nu in balbezit. Diev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bąkowski kopt de bal weg. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy probeert de bal met de borst te controleren. Kitsak is nu in balbezit. Kitsak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka onderschept slim de pass. Pliszka met een sublieme pass. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bodurov trapt de bal weg. Ilieş kopt de bal weg. Lachubov heeft problemen om de bal te vangen. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bodurov trapt de bal weg van het doel. Kitsak kopt de bal weg. Qafarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - DaliqGOGO 4:0

65e minuut.
Kalchev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Altamirano met een snelle inworp. Klungelig pakt Lachubov de bal. Lachubov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - DaliqGOGO 5:0

66e minuut.
Daar is Diev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Popchev rent richting de bal. Lachubov onderschept slim de pass. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. Bodurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Podehl met een sublieme pass. Bąkowski rent richting de bal. Bąkowski passt de bal zonder na te denken. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. Bodurov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Bodurov speelt de bal door. Popchev probeert de bal met de borst te controleren. Ilieş is nu in balbezit. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - DaliqGOGO 6:0

80e minuut.
Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano passt de bal zonder na te denken. Lachubov probeert naar een medespeler te passen. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - DaliqGOGO 7:0

85e minuut.
Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano passt de bal zonder na te denken. Ilieş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Qafarsoy de bal. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bąkowski passt de bal zonder na te denken. Kitsak is nu in balbezit. Kitsak passt de bal met de wreef. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bąkowski passt de bal met de wreef. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Qafarsoy de bal. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 15%, DaliqGOGO 85%.
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - DaliqGOGO 7:0