Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lermontov Balkan Botevgrad
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Bonev passt de bal in één keer door. Slavchev rent richting de bal. Slavchev speelt de bal door. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov haalt uit met een fantastische trap. Nedkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Damyanov trapt de bal weg. Belev kopt de bal weg. Minkov rent richting de bal. Minkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentinov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belev raakt geblesseerd tijdens het duel. Belev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nedkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Balkan Botevgrad 1:0

30e minuut.
Vichev is nu in balbezit. Belev rent richting de bal. Belev speelt de bal door. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Deyanov met de inworp. Belev is nu in balbezit. Vichev begaat een overtreding. Vichev krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kodzhabashev passt de bal in één keer door. Bonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev is nu in balbezit. Kodzhabashev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lermontov 43%, Balkan Botevgrad 57%.
Lermontov - Balkan Botevgrad 1:0

59e minuut.
Valentinov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bonev de bal. Bonev geeft een lange en hoge pass. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dragnev speelt de bal door. Valentinov kopt de bal weg. Timev is nu in balbezit. Kodzhabashev verovert de bal door een tackle van achteren. Kodzhabashev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lermontov - Balkan Botevgrad 1:1

71e minuut.
Valentinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentinov begaat een overtreding. Belev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Belev kan niet meer verder spelen. Karatanchev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bonev is nu in balbezit. Bonev geeft een hoge lob. Daar is Chilikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Balkan Botevgrad 2:1

74e minuut.
Vichev geeft een hoge lob. Inworp. Slavchev met een snelle inworp. Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Balkan Botevgrad 3:1

79e minuut.
Deyanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Valentinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonev rent richting de bal. Karatanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Siromahov rent richting de bal. Siromahov passt de bal met de wreef. Karatanchev rent richting de bal. Karatanchev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Dragnev trapt de bal weg. Valentinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev begaat een overtreding. Karatanchev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lermontov 43%, Balkan Botevgrad 57%.
Lermontov - Balkan Botevgrad 3:1