Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Локомотив Г.О. levski-sf
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten average
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Zvezdev kopt de bal weg. Karatanchev heeft problemen om de bal te vangen. Ionev rent richting de bal. Ionev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lazarov passt de bal zonder na te denken. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev geeft een lange en hoge pass. Minovski is nu in balbezit. Minovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ionev passt de bal zonder na te denken. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov passt de bal in één keer door. Zvezdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Parishev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chintov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Minovski de bal. Kyuchukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuchukov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tetevenski trapt de bal weg van het doel. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev met een sublieme pass. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tetevenski kopt de bal weg. Daar is Videnov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minovski probeert naar een medespeler te passen. Kyuchukov rent richting de bal. Kyuchukov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Г.О. 57%, levski-sf 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Локомотив Г.О. - levski-sf 0:0

54e minuut.
Glavinchev geeft de bal voor. Parishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parishev geeft een lange en hoge pass. Kyuchukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuchukov draait met de bal, schiet en ... Gergishanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Anev geeft een lange en hoge pass. Chintov heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov rent richting de bal. Zvezdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Totev met een snelle inworp. Minovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Videnov. Videnov krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Bliznakov passt de bal zonder na te denken. Minovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Videnov. Videnov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Parishev passt de bal in één keer door. Kyuchukov is nu in balbezit. Minovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - levski-sf 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Г.О. 65%, levski-sf 35%.
Локомотив Г.О. - levski-sf 0:1