Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA--EVRO ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ
1111 Tactiek cska3
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 43
waardeloos Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy passt de bal met de wreef. Kitsak met een sublieme pass. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Altamirano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lachubov rent richting de bal. Rusanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lachubov raakt geblesseerd tijdens het duel. Qafarsoy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Zhivkov de bal. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano met een sublieme pass. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Qafarsoy geeft de bal voor. Altamirano kopt de bal weg. Daar is Sanchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lachubov rent richting de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ilieş probeert naar een medespeler te passen. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilev is nu in balbezit. Kitsak verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Lachubov onderschept slim de pass. Lachubov passt de bal in één keer door. Kitsak met een sublieme pass. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov schiet op doel. Cholakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lachubov met de inworp. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano speelt de bal door. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kitsak rent richting de bal. Daar is Qafarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitsak is nu in balbezit. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Altamirano passt de bal met de wreef. Dele bereikt de bal nog maar net als eerste. Dele passt de bal zonder na te denken. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ilieş met een sublieme pass. Lachubov rent richting de bal. Lachubov passt de bal in één keer door. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nemcov geeft de bal voor. Inworp. Altamirano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lachubov probeert de bal met de borst te controleren. Lachubov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kitsak probeert naar een medespeler te passen. Cvetanov probeert naar een medespeler te passen. Lachubov is nu in balbezit. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Cholakov bokst de bal weg.

35e minuut.
Kitsak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qafarsoy is nu in balbezit. Badev is nu in balbezit. Qafarsoy onderschept slim de pass. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:1

45e minuut.
Altamirano rent richting de bal. Altamirano speelt de bal door. Lachubov rent richting de bal. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rusanov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA--EVRO 92%, ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 8%.
CSKA--EVRO - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:2

46e minuut.
Ilieş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Qafarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhivkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhivkov krijgt een gele kaart. Qafarsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Bąkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Lachubov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lachubov passt de bal zonder na te denken. Qafarsoy rent richting de bal. Lachubov rent richting de bal. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Cvetanov geeft een hoge lob. Inworp. Kitsak met een snelle inworp. Qafarsoy controleert de bal met de borst. Qafarsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cvetanov is nu in balbezit. Cvetanov passt de bal zonder na te denken. Daar is Minovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cvetanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitsak met een snelle inworp. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:3

67e minuut.
Inworp. Kitsak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bąkowski met een sublieme pass. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cvetanov geeft een lange en hoge pass. Podehl kopt de bal weg. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Qafarsoy de bal. Kitsak rent richting de bal. Kitsak met een sublieme pass. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:4

82e minuut.
Altamirano kopt de bal weg. Zhivkov rent richting de bal. Qafarsoy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Qafarsoy krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitsak met de inworp. Qafarsoy controleert de bal met de borst. Qafarsoy schiet op doel. Cholakov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rangelov passt de bal in één keer door. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA--EVRO 89%, ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 11%.
CSKA--EVRO - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:4