Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
levski-sf Balkan Botevgrad
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Vichev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glavinchev. Vichev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zehirov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kodzhabashev heeft problemen om de bal te vangen. Mihailov rent richting de bal. Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Minovski probeert naar een medespeler te passen. Kyuchukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilikov verovert de bal door een tackle van achteren. Minovski rent richting de bal. Minovski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Parishev is nu in balbezit. Kodzhabashev verovert de bal door een tackle van achteren. Kodzhabashev met een sublieme pass. Klungelig pakt Mihailov de bal. Mihailov haalt uit met een fantastische trap. Moskov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
levski-sf - Balkan Botevgrad 0:1

32e minuut.
Minovski rent richting de bal. Minovski probeert naar een medespeler te passen. Chilikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuchukov onderschept slim de pass. Kyuchukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
levski-sf - Balkan Botevgrad 1:1

36e minuut.
Lazarov passt de bal met de wreef. Zehirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehirov geeft een hoge lob. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gerasimov rent richting de bal. Gerasimov passt de bal in één keer door. Karatanchev is nu in balbezit. Kodzhabashev onderschept slim de pass. Kodzhabashev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kodzhabashev rent richting de bal. Kodzhabashev schiet op doel. Moskov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Minovski passt de bal met de wreef. Kyuchukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vichev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kyuchukov raakt geblesseerd tijdens het duel. Minovski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
levski-sf - Balkan Botevgrad 2:1

44e minuut.
Valentinov is nu in balbezit. Minovski verovert de bal door een tackle van achteren. Minovski probeert naar een medespeler te passen. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski-sf 44%, Balkan Botevgrad 56%.
levski-sf - Balkan Botevgrad 2:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerasimov met een snelle inworp. Lazarov is nu in balbezit. Kodzhabashev onderschept slim de pass. Kodzhabashev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zehirov rent richting de bal. Minovski is nu in balbezit. Kyuchukov rent richting de bal. Kyuchukov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dekov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Parishev met een snelle inworp. Anev met een sublieme pass. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Valentinov geeft de bal voor. Mihailov controleert de bal met de borst. Karatanchev is nu in balbezit. Mihailov onderschept slim de pass. Mihailov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
levski-sf - Balkan Botevgrad 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski-sf 45%, Balkan Botevgrad 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
levski-sf - Balkan Botevgrad 2:2