Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balkan Botevgrad Dunav Ruse 70
Normal Tactiek 541
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen average


17e minuut.
Villalba rent richting de bal. Mihailov onderschept slim de pass. Kodzhabashev rent richting de bal. Mihailov rent richting de bal. Mihailov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vichev rent richting de bal. Spirov rent richting de bal. Spirov met een sublieme pass. Divíšek rent richting de bal. Divíšek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - Dunav Ruse 70 0:1

21e minuut.
Miecugow speelt de bal door. Cogan is nu in balbezit. Cogan met een sublieme pass. Divíšek rent richting de bal. Divíšek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Elenski speelt de bal door. Kodzhabashev is nu in balbezit. Kodzhabashev passt de bal zonder na te denken. Mihailov heeft problemen om de bal te vangen. Mihailov draait met de bal, schiet en ... García Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Spirov probeert naar een medespeler te passen. Buhalov rent richting de bal. Divíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Divíšek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - Dunav Ruse 70 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balkan Botevgrad 59%, Dunav Ruse 70 41%.
Balkan Botevgrad - Dunav Ruse 70 0:2

65e minuut.
Elenski is nu in balbezit. Miecugow onderschept slim de pass. Miecugow geeft de bal voor. Divíšek rent richting de bal. Divíšek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - Dunav Ruse 70 0:3

71e minuut.
Kodzhabashev rent richting de bal. Villalba rent richting de bal. Mihailov verovert de bal door een tackle van achteren. Kodzhabashev is nu in balbezit. Kodzhabashev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - Dunav Ruse 70 1:3

75e minuut.
D`Ambrosio is nu in balbezit. D`Ambrosio passt de bal met de wreef. Kodzhabashev controleert de bal met de borst. Mihailov rent richting de bal. Mihailov haalt uit met een fantastische trap. García Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balkan Botevgrad 63%, Dunav Ruse 70 37%.
Balkan Botevgrad - Dunav Ruse 70 1:3