Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimoni ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ
Ф 4-2-2-2 Tactiek cska3
62% Balbezit 38%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 45.4
excellent Schieten average
very good Passen solid
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Wangsøe geeft een hoge lob. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov geeft de bal voor. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Komasiński passt de bal zonder na te denken. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 1:0

25e minuut.
Ilieş probeert naar een medespeler te passen. Lachubov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komasiński. Komasiński krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Podehl met de inworp. Kitsak is nu in balbezit. Spahić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kitsak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kitsak kan niet meer verder spelen. Klimentov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 59%, ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 41%.
Kimoni - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 1:0

50e minuut.
Podehl verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński geeft een lange en hoge pass. Huszcza krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Buitenspel voor Huszcza. Goede buitenspelval van de verdediging. Wyczałkowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Văn Quý komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Spahić speelt de bal door. Sebej met een sublieme pass. Shevtsov probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spantidakis is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shevtsov neemt de hoekschop. Wyczałkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mikliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 2:0

71e minuut.
Sánchez Jara is nu in balbezit. Podehl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez Jara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furnea komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ilieş heeft problemen om de bal te vangen. Spahić met een sublieme pass. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap. Mikliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 3:0

82e minuut.
Spantidakis onderschept slim de pass. Spantidakis passt de bal zonder na te denken. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap. Mikliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 44%, ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 56%.
Kimoni - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 3:0