Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA--EVRO DaliqGOGO
541 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 18.9
solide Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Vavra probeert naar een medespeler te passen. Vaghi is nu in balbezit. Vaghi geeft de bal voor. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - DaliqGOGO 1:0

8e minuut.
Kuvaja rent richting de bal. Vaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Videnov rent richting de bal. Vaghi onderschept slim de pass. Vaghi geeft een lange en hoge pass. Bodurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Popchev rent richting de bal. Bilev onderschept slim de pass. Bilev geeft een lange en hoge pass. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Poshtadzhiev verovert de bal door een tackle van achteren. Poshtadzhiev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sjekloća de bal onder controle te krijgen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vidanov geeft een hoge lob. Zanev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuvaja rent richting de bal. Kuvaja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - DaliqGOGO 2:0

27e minuut.
Poshtadzhiev rent richting de bal. Poshtadzhiev geeft de bal voor. Popchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Popchev draait met de bal, schiet en ... Yanchev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vavra trapt de bal weg. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - DaliqGOGO 3:0

30e minuut.
Videnov is nu in balbezit. Videnov geeft een lange en hoge pass. Sjekloća is nu in balbezit. Diev onderschept slim de pass. Diev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Videnov rent richting de bal. Videnov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vavra de bal onder controle te krijgen. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bojkov met een sublieme pass. Yovov rent richting de bal. Yovov passt de bal met de wreef. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA--EVRO 36%, DaliqGOGO 64%.
CSKA--EVRO - DaliqGOGO 3:0

46e minuut.
Diev is nu in balbezit. Diev passt de bal in één keer door. Poshtadzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vidanov rent richting de bal. Vidanov passt de bal zonder na te denken. Yovov is nu in balbezit. Więckiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Więckiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sjekloća geeft een lange en hoge pass. Vidanov kopt de bal weg. Velchev heeft problemen om de bal te vangen. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... Bodurov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - DaliqGOGO 4:0

75e minuut.
Eron onderschept slim de pass. Eron geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anchev met een snelle inworp. Popchev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bilev probeert naar een medespeler te passen. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron passt de bal zonder na te denken. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - DaliqGOGO 5:0

88e minuut.
Bojkov is nu in balbezit. Vaghi onderschept slim de pass. Vaghi geeft de bal voor. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Popchev de bal onder controle te krijgen. Vavra is nu in balbezit. Vavra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Więckiewicz de bal. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - DaliqGOGO 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA--EVRO 36%, DaliqGOGO 64%.
CSKA--EVRO - DaliqGOGO 6:0