Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DaliqGOGO CSKA--EVRO
Normal Tactiek 1111
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Videnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Videnov met een sublieme pass. Daar is Kalchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrakiev onderschept slim de pass. Petrakiev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DaliqGOGO - CSKA--EVRO 0:1

5e minuut.
Anchev passt de bal met de wreef. Diev heeft problemen om de bal te vangen. Cvetanov is nu in balbezit. Diev onderschept slim de pass. Diev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Poshtadzhiev kopt de bal weg. Zhivkov rent richting de bal. Popchev onderschept slim de pass. Popchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Videnov rent richting de bal. Videnov geeft een lange en hoge pass. Cvetanov heeft problemen om de bal te vangen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev haalt uit met een fantastische trap. Cholakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

34e minuut.
Poshtadzhiev passt de bal zonder na te denken. Popchev is nu in balbezit. Popchev passt de bal zonder na te denken. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nemcov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanchev heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popchev. Popchev krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Minovski is nu in balbezit. Minovski geeft de bal voor. Poshtadzhiev rent richting de bal. Petrakiev onderschept slim de pass. Petrakiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaliqGOGO 56%, CSKA--EVRO 44%.
DaliqGOGO - CSKA--EVRO 0:1

49e minuut.
Popchev is nu in balbezit. Popchev passt de bal in één keer door. Diev is nu in balbezit. Diev haalt uit met een fantastische trap. Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DaliqGOGO - CSKA--EVRO 1:1

51e minuut.
Bojkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev speelt de bal door. Badev is nu in balbezit. Badev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DaliqGOGO - CSKA--EVRO 1:2

60e minuut.
Videnov is nu in balbezit. Videnov geeft een hoge lob. Cvetanov heeft problemen om de bal te vangen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Kalchev de bal. Zhivkov is nu in balbezit. Popchev begaat een overtreding. Popchev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaliqGOGO 64%, CSKA--EVRO 36%.
DaliqGOGO - CSKA--EVRO 1:2