Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lermontov levski-sf
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten average
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Parishev passt de bal in één keer door. Minovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minovski passt de bal in één keer door. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - levski-sf 0:1

9e minuut.
Gemedzhiev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Totev met een snelle inworp. Minovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minovski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moskov trapt de bal weg. Siromahov kopt de bal weg. Daar is Anev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minkov verovert de bal door een tackle van achteren. Minkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bonev verovert de bal door een tackle van achteren. Minovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonev. Minovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lazarov wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dragnev met een sublieme pass. Daar is Karatanchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarov speelt de bal door. Klungelig pakt Glavinchev de bal. Glavinchev geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dragnev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kyuchukov probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - levski-sf 0:2

28e minuut.
Bonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov is nu in balbezit. Met opzet legt Slavchev zijn tegenspeler op de grond. Slavchev krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bonev rent richting de bal. Minovski onderschept slim de pass. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov haalt uit met een fantastische trap. Dragnev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - levski-sf 0:3

36e minuut.
Klungelig pakt Lazarov de bal. Bonev rent richting de bal. Bonev passt de bal met de wreef. Kyuchukov rent richting de bal. Kyuchukov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Karatanchev rent richting de bal. Lazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kyuchukov de bal. Kyuchukov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Damyanov met een harde bal richting middenveld. Lazarov rent richting de bal. Minkov onderschept slim de pass. Karatanchev rent richting de bal. Karatanchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lermontov 69%, levski-sf 31%.
Lermontov - levski-sf 0:3

54e minuut.
Karatanchev schiet op doel. Klungelig pakt Minkov de bal. Siromahov is nu in balbezit. Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Teodosiev probeert de bal aan de voet te houden. Totev is nu in balbezit. Totev met een sublieme pass. Minovski rent richting de bal. Minovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - levski-sf 0:4

74e minuut.
Moskov trapt de bal weg. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov speelt de bal door. Kyuchukov rent richting de bal. Kyuchukov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lermontov 50%, levski-sf 50%.
Lermontov - levski-sf 0:4