Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balkan Botevgrad Локомотив Г.О.
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Zvezdev is nu in balbezit. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev probeert de bal met de borst te controleren. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Videnov met een sublieme pass. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev passt de bal zonder na te denken. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov geeft een hoge lob. Nedkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Martinov de bal. Mihailov is nu in balbezit. Mihailov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zvezdev kan de bal niet met de borst controleren. Valentinov onderschept slim de pass. Valentinov geeft een hoge lob. Mihailov rent richting de bal. Mihailov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Chintov met een sublieme pass. Zvezdev heeft problemen om de bal te vangen. Valentinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valentinov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zvezdev rent richting de bal. Valentinov onderschept slim de pass. Valentinov geeft de bal voor. Kodzhabashev rent richting de bal. Kodzhabashev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - Локомотив Г.О. 1:0

33e minuut.
Videnov is nu in balbezit. Mihailov onderschept slim de pass. Chintov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov onderschept slim de pass. Mihailov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Valentinov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mihailov de bal. Kodzhabashev is nu in balbezit. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vichev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Videnov. Vichev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vichev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mihailov rent richting de bal. Mihailov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balkan Botevgrad 45%, Локомотив Г.О. 55%.
Balkan Botevgrad - Локомотив Г.О. 1:0

53e minuut.
Chilikov geeft een lange en hoge pass. Elenski kopt de bal weg. Vangelov probeert de bal aan de voet te houden. Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Valentinov probeert naar een medespeler te passen. Kodzhabashev is nu in balbezit. Atev is nu in balbezit. Kodzhabashev onderschept slim de pass. Kodzhabashev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balkan Botevgrad 38%, Локомотив Г.О. 62%.
Balkan Botevgrad - Локомотив Г.О. 1:0