Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Локомотив Г.О. Balkan Botevgrad
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Kodzhabashev passt de bal zonder na te denken. Mihailov is nu in balbezit. Mihailov haalt uit met een fantastische trap. Vangelov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gergishanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Balkan Botevgrad 0:1

8e minuut.
Buhalov geeft een lange en hoge pass. Marashliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhalov begaat een overtreding. Buhalov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Marashliev rent richting de bal. Marashliev probeert naar een medespeler te passen. Buhalov heeft problemen om de bal te vangen. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Chilikov geeft een lange en hoge pass. Kodzhabashev heeft problemen om de bal te vangen. Chintov onderschept slim de pass. Marashliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marashliev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Vichev geeft de bal voor. Chintov kopt de bal weg. Valentinov is nu in balbezit. Marashliev verovert de bal door een tackle van achteren. Marashliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Локомотив Г.О. - Balkan Botevgrad 1:1

29e minuut.
Chintov probeert naar een medespeler te passen. Mihailov is nu in balbezit. Vangelov rent richting de bal. Mihailov onderschept slim de pass. Mihailov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kodzhabashev passt de bal zonder na te denken. Mihailov rent richting de bal. Vangelov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihailov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kodzhabashev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Chilikov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyuranov met een snelle inworp. Marashliev is nu in balbezit. Marashliev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Г.О. 45%, Balkan Botevgrad 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Локомотив Г.О. - Balkan Botevgrad 1:1

54e minuut.
Martinov geeft een hoge lob. Valentinov is nu in balbezit. Valentinov passt de bal zonder na te denken. Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Balkan Botevgrad 1:2

67e minuut.
Chintov geeft een hoge lob. Zehirov geeft een lange en hoge pass. Mihailov kan de bal niet met de borst controleren. Kodzhabashev is nu in balbezit. Kodzhabashev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Marashliev de bal. Chintov rent richting de bal. Kodzhabashev verovert de bal door een tackle van achteren. Mihailov rent richting de bal. Mihailov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Videnov speelt de bal door. Marashliev speelt de bal door. Ionev rent richting de bal. Ionev schiet op doel. Nedkov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Локомотив Г.О. - Balkan Botevgrad 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Г.О. 51%, Balkan Botevgrad 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Локомотив Г.О. - Balkan Botevgrad 2:2