Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balkan Botevgrad CSKA--EVRO
Normal Tactiek 541
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 35.4
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Eron geeft de bal voor. Daar is Więckiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov schiet op doel. Nedkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vavra probeert naar een medespeler te passen. Kuvaja rent richting de bal. Vichev begaat een overtreding. Kuvaja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bilev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nedkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kuvaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentinov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuvaja zal de hoekschop nemen. Więckiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yovov geeft een lange en hoge pass. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz schiet op doel. Nedkov bokst de bal weg. Dekov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - CSKA--EVRO 0:1

27e minuut.
Elenski met een snelle inworp. Valentinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz begaat een overtreding. Więckiewicz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kodzhabashev geeft de bal voor. Doeltrap. Roemmers met een harde bal richting middenveld. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balkan Botevgrad 64%, CSKA--EVRO 36%.
Balkan Botevgrad - CSKA--EVRO 0:1

46e minuut.
Mihailov onderschept slim de pass. Sjekloća is nu in balbezit. Mihailov onderschept slim de pass. Mihailov haalt uit met een fantastische trap. Roemmers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Kuvaja passt de bal in één keer door. Vaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaghi geeft een hoge lob. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - CSKA--EVRO 0:2

65e minuut.
Valentinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov onderschept slim de pass. Vichev is nu in balbezit. Yovov verovert de bal door een tackle van achteren. Yovov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilev passt de bal zonder na te denken. Eron geeft de bal voor. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yovov is nu in balbezit. Yovov draait met de bal, schiet en ... Dekov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nedkov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - CSKA--EVRO 0:3

85e minuut.
Kodzhabashev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Elenski de bal onder controle te krijgen. Yanchev met een sublieme pass. Kuvaja rent richting de bal. Kuvaja geeft een lange en hoge pass. Nedkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balkan Botevgrad 66%, CSKA--EVRO 34%.
Balkan Botevgrad - CSKA--EVRO 0:3