Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lermontov Kimoni
Normal Tactiek Ф4-4-2
35% Balbezit 65%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 45.6
poor Schieten excellent
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Bulacia trapt de bal weg van het doel. Huszcza controleert de bal met de borst. Spahić speelt de bal door. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev geeft een hoge lob. Furnea kopt de bal weg. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dragnev trapt de bal weg. Spahić kopt de bal weg. Sánchez Jara is nu in balbezit. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap. Gemedzhiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dragnev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Belev heeft problemen om de bal te vangen. Mallet probeert naar een medespeler te passen. Siromahov met een sublieme pass. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:1

11e minuut.
Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov passt de bal met de wreef. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Belev is nu in balbezit. Sotomayor onderschept slim de pass. Sotomayor speelt de bal door. Huszcza rent richting de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:2

18e minuut.
Mallet is nu in balbezit. Mallet geeft een lange en hoge pass. Huszcza rent richting de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Damyanov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shevtsov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huszcza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Dragnev trapt de bal weg van het doel. Spahić probeert de bal met de borst te controleren. Spahić haalt uit met een fantastische trap. Dragnev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Siromahov met een sublieme pass. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor speelt de bal door. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Inworp. Spahić met een snelle inworp. Furnea heeft problemen om de bal te vangen. Furnea geeft de bal voor. Sánchez Jara springt en kopt de bal. Dragnev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:3

35e minuut.
Sotomayor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Komasiński komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński geeft een hoge lob. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lermontov 66%, Kimoni 34%.
Lermontov - Kimoni 0:4

48e minuut.
Komasiński passt de bal met de wreef. Furnea rent richting de bal. Furnea passt de bal zonder na te denken. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Buitenspel voor Sánchez Jara. Goede buitenspelval van de verdediging. Spantidakis komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Shevtsov passt de bal in één keer door. Spahić met een sublieme pass. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Dragnev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:5

55e minuut.
Bonev onderschept slim de pass. Bonev speelt de bal door. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis geeft de bal voor. Huszcza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dragnev bokst de bal weg. Huszcza rent richting de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:6

57e minuut.
Wyczałkowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Spahić met een sublieme pass. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski passt de bal in één keer door. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:7

65e minuut.
Minkov is nu in balbezit. Minkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gemedzhiev de bal. Spantidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Dragnev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Furnea zal de hoekschop nemen. Wyczałkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:8

68e minuut.
Furnea kopt de bal weg. Daar is Wyczałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komasiński rent richting de bal. Komasiński geeft een lange en hoge pass. Spantidakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski passt de bal met de wreef. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Dragnev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:9

74e minuut.
Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov passt de bal met de wreef. Wyczałkowski rent richting de bal. Komasiński geeft een lange en hoge pass. Spantidakis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:10

76e minuut.
Spahić rent richting de bal. Spahić passt de bal met de wreef. Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Spantidakis passt de bal met de wreef. Spahić rent richting de bal. Spahić geeft de bal voor. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski geeft de bal voor. Paal! Gemedzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:11

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dragnev niet meer kan verder spelen. Kasabov komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Spantidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Bonev rent richting de bal. Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:12

88e minuut.
Spahić passt de bal zonder na te denken. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński met een sublieme pass. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - Kimoni 0:13

89e minuut.
Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis is nu in balbezit. Wyczałkowski is nu in balbezit. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis schiet op doel. Kasabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lermontov 73%, Kimoni 27%.
Lermontov - Kimoni 0:13