Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimoni Lermontov
Ф 3-2-2-3 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 16.9
excellent Schieten poor
good Passen weak
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor passt de bal zonder na te denken. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Lermontov 1:0

2e minuut.
Minkov rent richting de bal. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Siromahov is nu in balbezit. Huszcza onderschept slim de pass. Huszcza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Spantidakis probeert naar een medespeler te passen. Teodosiev rent richting de bal. Huszcza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huszcza krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Perrot passt de bal zonder na te denken. Sotomayor speelt de bal door. Petrovic probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Lermontov 2:0

9e minuut.
Shevtsov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huszcza rent richting de bal. Huszcza geeft de bal voor. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. Dragnev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Lermontov 3:0

10e minuut.
Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis passt de bal met de wreef. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic geeft een lange en hoge pass. Spantidakis rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Siromahov speelt de bal door. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor passt de bal zonder na te denken. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Petrovic is nu in balbezit. Petrovic passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Wyczałkowski de bal onder controle te krijgen. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Lermontov 4:0

19e minuut.
Wyczałkowski kopt de bal weg. Bonev heeft problemen om de bal te vangen. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Daar is Gemedzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis is nu in balbezit. Gemedzhiev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spantidakis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spantidakis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Lermontov 5:0

23e minuut.
Minkov passt de bal zonder na te denken. Wyczałkowski rent richting de bal. Bonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
abbati kopt de bal weg. Petrovic speelt de bal door. Shevtsov met een sublieme pass. Klungelig pakt Spantidakis de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Lermontov 6:0

32e minuut.
Damyanov trapt de bal weg. Petrovic heeft problemen om de bal te vangen. Petrovic probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev passt de bal zonder na te denken. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Gemedzhiev probeert de bal aan de voet te houden. Dragnev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Petrovic is nu in balbezit. Petrovic geeft een hoge lob. Spantidakis springt en kopt de bal. Dragnev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Lermontov 7:0

40e minuut.
Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov geeft de bal voor. Perrot kopt de bal weg. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mallet geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Spantidakis de bal onder controle te krijgen. Teodosiev is nu in balbezit. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Teodosiev verovert de bal door een tackle van achteren. Teodosiev geeft een lange en hoge pass. Shevtsov met een sublieme pass. Klungelig pakt Wyczałkowski de bal. Wyczałkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 17%, Lermontov 83%.
Kimoni - Lermontov 7:0

50e minuut.
Bonev verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor maakt een afschuwelijke overtreding. Bonev raakt geblesseerd tijdens het duel. Văn Quý komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Petrovic rent richting de bal. Petrovic met een sublieme pass. Klungelig pakt Huszcza de bal. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis passt de bal met de wreef. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schiet op doel. Dragnev bokst de bal weg. Daar is Damyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Lermontov 8:0

59e minuut.
Tabanyan komt het veld opgelopen. Minkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis onderschept slim de pass. Spantidakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Furnea komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Damyanov is nu in balbezit. Huszcza onderschept slim de pass. Huszcza passt de bal met de wreef. Spantidakis heeft problemen om de bal te vangen. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Lermontov 9:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shevtsov met de inworp. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza geeft een lange en hoge pass. Spantidakis springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Huszcza passt de bal zonder na te denken. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor speelt de bal door. Petrovic is nu in balbezit. Petrovic passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sotomayor speelt de bal door. Petrovic heeft problemen om de bal te vangen. Petrovic probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Perrot onderschept slim de pass. Perrot probeert naar een medespeler te passen. Shevtsov speelt de bal door. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gadzhev met een snelle inworp. Furnea is nu in balbezit. Furnea passt de bal zonder na te denken. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Văn Quý bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Quý passt de bal zonder na te denken. Sotomayor speelt de bal door. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 23%, Lermontov 77%.
Kimoni - Lermontov 9:0